2777
2789
عنوان

بیاین عکس 🤩😂

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 38 پست
اینم عکس https://www.ninisite.com/discussion/topic/9739069/این-عینک-برا-دخترا-خوبه?postId=260491127

بسم الله

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

گذاشتم 

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسم الله

اشتباه شد گذاشتم دوبارع

کاربری دست دو نفره همه تاپیکای قبل مربوط به مهسا هست اشتباه نشه 😁 سوختن تاوان زیادی گرم گرفتنه....-.... ولی هر جور حساب میکنم، قرار نبود تو این سن اینقدر بی ذوق و بی حوصله بشیم :))️ 

خوشگلی فقط دماغ نداری😒😐یه حسود دماغ دراز🚶‍♀️🕳😂

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

خوشگلی فقط دماغ نداری😒😐یه حسود دماغ دراز🚶‍♀️🕳😂

مرسی 😂

خیلی خوشگلی

مرسی عزیزم