2777
2789
عنوان

خواستگارم خوش قیافش اما...

| مشاهده متن کامل بحث + 847 بازدید | 35 پست
تو هم تو دلت بگو چقدر بد سلیقه هستن 

😂😂😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
تو ، تو این مرحله ای باز خوبه من همش فکر میکنم اصلا چطوری میشه با پسر مردم زندگی کرد وای😁😂👌🏻

به راحتی 😂فقط باید اعتماد کنی به طرف

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بذار بابا فامیل همین چند ثانیه از کجا پیداش میشه آخه 😂

مثلا خود تو شاید خواهرش باشی از کجا معلوم 😂

یوسف پیامبر هم باشه بعد چندماه قیافش برات عادی میشه 

نگاه کن ببین اخلاق داره؟خسیس نیست؟

شوهر منم خیلی خوشکله ولی اخلاق نداره.حاضرم با سمندون زندگی کنم ولی اخلاق داشته باشه

تو میدونی، من چیزی نگم بهتره... 
یعنی چون خوشگله ممکنه دایی وعموت برن دنبالش و.......؟؟؟😁

نه مثلا بگن بیریختع 

چون من همیشه با آدمای خوشگل اعتماد به نفس میگیرم 😂

یوسف پیامبر هم باشه بعد چندماه قیافش برات عادی میشه  نگاه کن ببین اخلاق داره؟خسیس نیست؟ شوهر ...

قیافه برام خیلی مهمه 😂ینی قیافه نداشته باشه سریع رد میکنم 😂

عمو ها و دایی هات قراره باهاش ازدواج کنن مگه؟ 

😂😂

😂

یا زهرا.صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک( یا مَوْلاتى یا فاطِمَهُ اَغیثینی  )   ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ، مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت          دلی   شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج

ببین می‌ذاری یا بیام اونجا خفت...........😂😂😂😂🤦🤦

بیا 😂😂

خداروشکر فکرم‌داشت جاهای بدبد میرفت😅

منم تصور کردم 😂🤢🤮

2790
2778
2791
2779
2792