2777
2789
عنوان

کسی بیداره

343 بازدید | 40 پست

حالم خیلی بده امشب از خودم بدم میاد

کاش میمردم احساس بی مصرف بودن میکنم آدمای بی عرضه اطرافم که صد سال فکر نمیکردم ازداوج کنند ازدواج کردند 

فقط من تنهام... احساس پوچی میکنم

کاش میشد کمتر خودمو مقایسه کنم

خدا آخر عاقبت همه رو بخیر  کنه امشب از شدت فکر و خیال خوابم نمی‌بره 

وای ب نظرم اینکه از شدت فکر خیال خابت نبره خیلی بهتره تا اینکه از شدت خارش پوستی و حساسیت پوستی خابت نبره😭خون اومد بدنم انقد خاروندم 

هیچچچچچچ چی مهم تر از سلامتی نیست هیچ چیز

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 میشه از تنهاییهای ما هزار صفحه نوشت! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ازجامعه حتی پرت از هدف!!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا مثلا اونایی که ازدواج کردن خیلی باعرضه ان شاخ قول شیکوندن؟ آپولو هوا کردن؟

اولا تنها نیستن یه مرحله تو زندگیشون جلو افتادن انگیزه داره واسه همدیگه تلاش میکنن ولی ما چی هیچی

دوما بله ازدواج خوب کردن تو این دوره زمونه کار سختیه وگرنه اصل ازدواج نه اونطوریشو همه میتونن

دارم گریه میکنم 

مجرد باشی بهتره

تا ی شوهر بی احساس خیانت کار گیرت بیاد

دوست پسر بگیر کیف کن

با دوستات برو بیرون کار کن

برا خودت موقعیت بساز 

ازدواج ی پروسه سختیه ک هرکسی موفق نمیشع

دارم گریه میکنم 

گریه کردی یکم سبک شدی دیگه نکن من قربون قطره قطره ی اشکات بشم عزیز دلم 

خدا نده 

اگر میده اهل زندگی بده الان بغضم گرفته بود برای دوستمون که گوشی شوهرشو پیدا کرده و چه حرفایی شنیده 

تو خونه ی بابا یه ستم 

اونجا یه ستم 

یا حضرت زهرا کمک کن سعادتمند بشه دوستم

گریه نکن تو رو خدا عزیزم

من باکلی غصه بیدارم

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

مجرد باشی بهتره تا ی شوهر بی احساس خیانت کار گیرت بیاد دوست پسر بگیر کیف کن با دوستات برو بیرو ...

من اهل دوست پسر نیستم تا حالا نداشتم 

هیچ دوستی هم ندارم متاسفانه