2777
2789
مرسی عزیزم  :))) خیلی کامل بود🙂

خواهش میکنم❤️

امیدوارم خیلی خوب پیش بره

آدرس خونتو نده بهش فعلا

اینو بدون حتی اگه دو سال هم یه پسرو بشناسی بازم کافی نیست ولی لازم نیست به زبونش بیاری

ازش اگر تعریف کردی یوقتایی هم اشکالاتشو به رخ بکش 

مثلا ۸ تا تعریف ۲ تا گوشزد 

راستیییی اینم بهش بگو که یکی از اعضای خانوادت در جریان رابطه و اومدن تو هست. مثلا اینجوری بگو که فلانی گفت برای رسیدن به این آدرس از این مسیر بیام بهتره یا اینکه گفت این آدرس مسیرش ترافیک داره

نزار فکر کنه تنهایی و کسی در جریان نیست

لباس خوب و تمیز و رعایت بهداشت فردی

ی عطر بزن، ارایشت در حد معمولی باشه همونی که معمولا میزنی چیز جدید امتحان نکن مثلا خط چشم جدید چون معمولا خراب میشه و اعصابت میریزه به هم😂

مرز های خودتو داشته باش و خط قرمزایی که تو رابطه میخوای داشته باشی رو قبل قرار با خودت تکرار کن 

اگه دوست نداری بهت دست بزنه(مثلا نشسته باشین دستشو بذاره رو پات یا دستتو همش بگیره ول نکنه) و اینکارو کرد قاطعانه دستشو بردار بذار سرجاش

اگه  ماشین داشت و دوست نداری تو قرار اول سوار ماشینش بشی به هیچ عنوان کوتاه نیا و فقط قدم بزنین

خودت باش ولی سعی کن بهش زیاد رو نشون ندی. از احساساتت حرف نزن قرار اول هنوز زوده حتی اگه اون حرف زد تو سعی کن بحثو عوض کنی. راجع به چیزای مختلف و یا حتی بی ربط به رابطتون حرف بزن و هر از چندگاهی ی جوکی چیزی بپرون

باهاش جاهای تاریک و ترسناک نرو همون تو مگانای عمومی باشین

بعد قرار هم اولین نفر بهش پیام نده ممکنه تا چند روز نگه داره خودشو پیام نده ولی تو به خودت نگیر و اینشکلی نباشه که هی پیام بدی

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه موضوع دیگه این که حتما لوکیشن محل قرار و شماره تماس اون فرد رو برای دوست صمیمیت یا کسی که بهش اعتماد داری بفرست و مطلعش کن.(شاید موضوع رو جدی نگیری ولی یکی از اصلی ترین هاست چون شناخت کافی ای از اون فرد نداری.)

اگه از حست پرسید توپ رو بنداز تو زمین خودش و از خودش بپرس

راجب احساست اگه خواستی بگی بگو که حس خوب و مثبتی بهت دارم و آدم بدی تو ذهنم نیستی ولی برای تصمیم گیری درباره احساساتم خیلی تایم کمیه بخصوص اینکه اولین باره دارم حضوری باهات آشنا میشم

ترجیح میدم شناختمون از هم بیشتر بشه تا بتونم احساسمو درست بشناسم