2777
2789
عنوان

زندگي ميگذرد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 20 پست
کل راه ها رو رفتم سس، اسفند، سرکه، حرارت بالا دادن به موها با سشوار، از ته تراشیدن موهای دخترم 😰🥺 ...

ممنون عزیزم منم سفارش دادم دقیقا ده روز از اولین شپش میگذره اینقد سرم ال اس پرایم و سرکه و تاید و الکل زدم به سرهامون😖جز همون یکی دیگه چیزی ندیدم ....از این میترسم میگن شپش تو سر هرکس بیوفته دیگه هیچ وقت درمان نمیشه

مامان دلوین💗

ممنون عزیزم منم سفارش دادم دقیقا ده روز از اولین شپش میگذره اینقد سرم ال اس پرایم و سرکه و تاید و ال ...

نه

این قطره کلا ریشه کنشون میکنه

ما وقتی استفاده کردیم بعد از تقریبا یک ماه، دوباره دیدم کمی شپش داخل موهای دخترم بود، دیگه زنگ زدم به فروشنده قطره و گفتم بهش ، اونم گفت نگران نباشید برخی با ۲ بار استفاده نتیجشو میبینن، گفت یک بار دیگه تکرار کنید و این دفعه به کل سر ۴ قطره بزنید، دیگه برای بار دوم هم زدیم و الان بعد از ۵ سال هیچوقت دیگه درگیر نشدیم، بچه هامم مدرسه‌ میرن ولی خداروشکر دیگه گرفتار شپش نشدیم تا حالا

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترم یکسالشه دارم دق میکنم اینقد گریه کردم 

درکت میکنم

منم این سختی ها رو گذروندم

دخترم اون موقع نزدیک ۳ سالش بود که شپش گرفت توی مهدکودک 

نگران نباش با همین قطره خوب میشه

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عزیزم استخدامی قبول شدی

لطفا وقتی میرید مسافرت یه بسته کیسه زباله هم با خودتون ببرید .اشغال هاتونو بریزید تو کیسه و بندازین داخل اولین سطل اشغالی که دیدین _ برای شادی روح محمدم صلوات میفرستید؟؟؟