2777
2789

ازینکه بعضیا دارن اتاق خوابشونو میارن تو جامعه و اجتماع 

بی بندو باری 

رابطه. نامشروع

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها فونت نی نی سایت خیلی ریزه دیگه به سختی میتونم تاپیکها رو بخونم ، لطفا یکی راهنمایی ام کنه چطو ...

زوم کن بخون

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
بی مسئولیتی گرونی و تورم همه کشورها هست.

همین 

همه مشکلاتمون از بی مسئولیتی میاد

هیچکس مسئولیت پذیر نیست

جامعه بخاطر همین مشکلش ریشه ایه

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش

ازینکه بعضیا دارن اتاق خوابشونو میارن تو جامعه و اجتماع  بی بندو باری  رابطه. نامشروع

آره ب اسم اینکه گناهه مگه؟

یا مثلا همه ک میدونن دیگه چرا پنهون کنیم

غافل ازاینکه حرمتا از بین میره۱😐

راه دیگه ای نیست ؟ مثلا تنظیمات نی نی سایت ؟!

نمیدونم فک نکنم منم زوم میکنم ریزه

به عمق و آخر هرچیزی فکر میکنم و همیشه واقعیت رو میگم میدونم همیشه گفتن واقعیت تلخه و کسی دوس نداره بشنوه......ببخشید اگه تلخم🙁🙁🙁                                وقتی با حرفام به کسی کمک میکنم حس آرااااامش عمیقی بهم میرسه 
آره ب اسم اینکه گناهه مگه؟ یا مثلا همه ک میدونن دیگه چرا پنهون کنیم غافل ازاینکه حرمتا از بین میره ...

اووف اووف بعد ادعای روشنفکری هم دارن

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....

امنیت کم شده، همه جا تا امنه، به کسی نمیشه اعتماد کرد تا سوپر مارکت سر کوچه میری نمیدونی برمی‌گردی خونه یا نه

آدم ربایی زیاد شده دوستان خیلی مراقب خودتون و بچه هاتون باشید، دزدی زیاد شده خیلی ها از زور گرسنگی به گروه های فاسد ملحق میشن، سوار ماشین غیر از آژانس و مطمین نشید بچه رو میبرید باشگاه و مدرسه کلاس خصوصی حتما حتما باهاش داخل برید وقتی متوجه امنیت اونجا شدید برگردید، الان یه عده میگن چرا ما رو میترسونی ولی واقعیت محضه بعضی جاها دیده شده پیر مرد پیرزن تنها تو خونه بودن، دزد  خونشون رو زده بی امنی بی داد می‌کنه به لطف بعضی ها

را ما. ‌

امنیت کم شده، همه جا تا امنه، به کسی نمیشه اعتماد کرد تا سوپر مارکت سر کوچه میری نمیدونی برمی‌گردی خ ...

آره ترسوندن نیست

دیگ واقعیته باید مراقبتر باشیم🥲