2777
2789
عنوان

مامانایی که بچه زیر 1 سال داشتن و آلرژی داشته میشه به من کمک کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 51 پست
دعای روز دوازدهم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین. خدایا زینت ده مرا در آن با پوشش و پاکدامنى و بپوشانم در آن جامه قناعت و خوددارى و وادارم نما در آن بر عدل و انصاف و آسوده‌ام دار در آن از هر چیز که می‌ترسم به نگاهدارى خودت اى نگه‌دار ترسناکان .
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدو حلوایی و کدو سبز و هویج و سیب زمینی جعفری من میدادم پسر من آلرژی و اگزما داره از بدو تولد
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
پوره سیب زمینی .که توش کره گیاهی و شیر میریختم بهش میدادم
اهل بهشت بر چیزی از مالهای دنیا پشیمان نمیشوند ( حسرت نمیخورند ) مگر بر آن ساعتی که در دنیا بر آنان گذشت و به یاد خدا نبودند. حضرت محمد (ص)
عصرونه بسکوییت و میوه و شیر و شکر میکس میکردم میدادم یه روز سیب یه روز گلابی یه روز هلو بدون پوست البته
نخود و لوبیا رو می تونن معمولا بخورن
گوشت بوقلمون و شتر مرغ تست کنید
گوشت گوسفندی می تونه بخوره گوشت و پیاز تفت بده حبوبات یک هفته بخیسون بعد بپز بعد با گوشت چرخی و وو یه خوراک مقویه