2777
2789
عنوان

💚ختم استغفار 40000تایی💚

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 78 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش اینو تا فردا میکردی که نفرات رو جمع کنیم 

الان ویرایش نمیشه دیگه😅 گفتم إن شاءالله تعدادش خیلی زود تکمیل میشه برا همین نوشتم امشب تموم کنن. توکل بر خدا

حاجت دلت. روا بشه دوست خوبم 😘😘😘  ببخشید ها هی تو تاپیک ها تگت میکنم اگه دلت نخواست بگو که د ...

ممنون که با نی خیر میشی 

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
الان ویرایش نمیشه دیگه😅 گفتم إن شاءالله تعدادش خیلی زود تکمیل میشه برا همین نوشتم امشب تموم کنن. تو ...

انشالله که تکمیل بشه 🤩🤩🤩 منم پنج نفر تگ کردم که فعلا یکیشون گفت که شرکت می‌کنه 

سلام عزیزم خیلی ممنونم که خبرم کردین😍😍😍خیلی خوشحال شدم🙏🏻🙏🏻🙏🏻 منم هستم👍🏻

سلام عزیزم صداتون زدم اگه دوست داشتین شرکت کنید🥰 یک دنیا ممنون که دعوتمو قبول کردین 🌹حاجت روا باشی

سلام عزیزم صداتون زدم اگه دوست داشتین شرکت کنید🥰 یک دنیا ممنون که دعوتمو قبول کردین 🌹حاجت روا باشی

خیلیییی لطف کردین😍😍🙏🏻ممنونم 

نگران نباشین الان تاپیک میزنم انشاءالله بقیه هم شرکت میکنن لیست کامل بشه

خیلیییی لطف کردین😍😍🙏🏻ممنونم  نگران نباشین الان تاپیک میزنم انشاءالله بقیه هم شرکت میکنن لی ...

مرسی مهربون🥺😍 إن شاءالله این مهربونی و لطفتون چندین برابرش تو زندگی بهتون برگرده، خبر خوش حاجت رواییتون رو بشنوم❤