2789
عنوان

رژیم جنسیت

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست

ی خانمی میشناسم ی سال رژیم دخترزایی گرفت کامل رعایت کرد پسر شد،یکیم‌ تو ی پیج کامنت گذاشته بود روز تخمک‌گذاری رابطه داشتم،جوش شیرین استفاده کردم شش ماه رژیم پسرگرفتم رفتم سونو دختره

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره این واقعا درسته. همون طلا و نخ

چطوریه,من با نخ و سوزن انجام دادم ولی هیچی نشون نداد

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم

میگم فلوکونازول رو کی استفاده کردی؟منم اقدام که بودم عفونت داشتم رفتم دکتر اینو بهم داد اخرای سیکلم دوتاخوردم،مگه ب جنسیت ربط داره؟؟؟

میگم فلوکونازول رو کی استفاده کردی؟منم اقدام که بودم عفونت داشتم رفتم دکتر اینو بهم داد اخرای سیکلم ...

توی تبادل نظرام رژیممو کامل گذاشتم نگاه کن

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
چطوریه,من با نخ و سوزن انجام دادم ولی هیچی نشون نداد

نخ و سوزن رو بردار روی دست چپ نگهه دار سعی کن دستت نلرزه کم کم نخ و سوزن شروع ب حرکت میکنن اگه عقب جلو رفت یعنی رفت طرف دست و برگشت سمت مچ بچه پسر اگه رفت چپ و راست شد بچه دختر 

این آزمایش روی اونایی که باردار نیستن هم گرفتن از اول جنسیت بچه رو میگه و این آزمایش خود بو علی سینا بوده  

خودم همه رو رعایت کردم پسر شد 

شما از کجا رژیم گرفتید توی تبادل نظرام نگاه میکنید ببینید من چیزی رو جا ننداخته باشم

ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستید…خدایا شکرت به خاطر همه چیز…خدایا مراقبشون باش…
توی تبادل نظرام رژیممو کامل گذاشتم نگاه کن

من الان حاملم همون ماهی که برای عفونت دوبار فلوکونازول خوردم،میشه همینجا جواب بدی؟اینوبرای جنسیت میدن یا عفونت؟

شما از کجا رژیم گرفتید توی تبادل نظرام نگاه میکنید ببینید من چیزی رو جا ننداخته باشم

من توت فرنگی وجگر خیلی خوردم خودم با آدامس ترک سیگار 

شوهرمم تا چند ما سلنیوم و زینک و ویتامین ای و ال کارنیتین و ژل رویال و گرمیجات زیاد 

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

نخ و سوزن رو بردار روی دست چپ نگهه دار سعی کن دستت نلرزه کم کم نخ و سوزن شروع ب حرکت میکنن اگه عقب ج ...

هرچی نگه داشتم هیچی .دیگه خسته شدم ول کردم

من توت فرنگی وجگر خیلی خوردم خودم با آدامس ترک سیگار  شوهرمم تا چند ما سلنیوم و زینک و ویتامین ...

البته من این بچه با این همه رعایت  خدا نخواست با وجود قلب سالم تو هشت هفته سقط شد ولی من بعد سقط دیگه پریود نشدم  و ناخواسته باردار شدم یعنی دو هفته بعد سقط باردار شدم

چقدر این متن دکتر الهی قمشه ای زیباست 👌🏻روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند فضای منزلتان خالی از نقاشی های کودکانه خواهد شد؛ دیگر اثری از شکلک های خندان بر روی دیوارهای خانه، حک کردن اسامی بر روی پارچه ی دسته ی مبل ها و طرح های لرزان انگشتی بر روی شیشه های بخار گرفته ی پنجره های خانه،وجودنخواهد داشت.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند دیگر اثری از هسته های میوه ها در زیر تخت ها وجود نخواهد داشت. در آن روز می توانید مدادی را بر روی میز براي يادداشت كردن پیدا کنید و شيرينی داخل یخچال باقی خواهد ماند.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند میتوانید برای خود غذاهای بخارپز به جای ساندویچ هات داگ یا همبرگر درست کنید.میتوانید زیر نور شمع غذا بخورید بدون آنکه نگران دعوای فرزندانتان برای فوت کردن شمع ها باشید.روزی هنگامی که فرزندانتان بزرگ شوند زندگیتان متفاوت خواهد شد آنها آشیانه تان را ترک خواهند کرد و خانه تان آرام... ساکت... خالی و تنها خواهد شد.در آن زمان است که به جای چشم انتظاری برای فرارسیدن «روزی» ؛ دیروزها را مرور خواهید کرد... یعنی در ان روزها ؛ دلتنگ امروزتان خواهید شد...پس امروزتان را با آنها عاشقانه زندگی کنید

من الان حاملم همون ماهی که برای عفونت دوبار فلوکونازول خوردم،میشه همینجا جواب بدی؟اینوبرای جنسیت مید ...

اصلش برای عفونته ولی رحمو قلیایی میکنه

اصلش برای عفونته ولی رحمو قلیایی میکنه

بنظرت هفته آخرسیکل استفاده کردم  تاثیرداشته؟

بنظرت هفته آخرسیکل استفاده کردم  تاثیرداشته؟

نمیدونم شما چه جنسیتی مدنظرتونه؟

نمیدونم شما چه جنسیتی مدنظرتونه؟

چیزی مد نظرم نیست بچه اولمه برای جنس خاصی کاری نکردم،شما کی فلوکونازول خوردی؟چندسیکل