2777
2789
عنوان

گناهانم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 22 پست
خودارضایی که چیزی نیست  گناهان بزرگتر مثله لمس نامحرم و رابطه.... من اینجور مسائل منظورمه  ...

ـ «پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:

اَلتّائِبُ مِنَ الذّنبِ كَمَن لاذَنْبَ لَهُ.

کسی که از گناه توبه کرده مانند کسی است که گناهی نکرده است. (الشهاب فی‌ الحِکم و لآداب، ص ١٨)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه خدای به اون عظمت مگه میشه نبخشه ؟!!! اصلا مطرح نیست این چیزا برای خدا .خدایی به اون شکل مستقل که ذهن و تصور ما هست ،وجود نداره.تو خودت خدایی .هممون همه چی خداست .

آخه خدای به اون عظمت مگه میشه نبخشه ؟!!! اصلا مطرح نیست این چیزا برای خدا .خدایی به اون شکل مستقل که ...

میدونم ولی همش میترسم در اینده زندگیم به خاطر گناهام خراب بشه 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
میدونم ولی همش میترسم در اینده زندگیم به خاطر گناهام خراب بشه 

بیشتر گناهان و اشتباهاتی که نسبت به دیگران کردیم قطعا در زندگی مون تاثیر منفیشو میزاره حتی روی زندگی بچها و نوه ها مون.ولی در رابطه با خود خدا با توبه تمومه اثرات اون گناه پیآمد نداره.بازم باید خودتون تشخیص بدید اون اشتباه تون چه اثری روی شما یا اطرافیان یا محیط گذاشته .ولی قطعا هر چی باشه با توبه حل و بخشیده میشیم.