یعنی فردا صبح هم بی بی چک بزنم؟ اخه طاقت نمیارم به شوهرم بگم؟ بچه ها ممکنه اشتب ...
عزیزم ان شاالله که مثبته ولی بزار با قطعیت امیدوارش کنی منم بعد ۷ ماه با دو روز تاخیز زدم مثبت شد روز دوم و سومم زدم مثبت شد دیگه روز چهارم رفتم دکترم برام بتا نوشت و دادم و قطعی مثبت شد الان تو ماه۸ هستم ان شاالله برای شمام درسته
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدا کنه درست باشه دیدی بی بی چک؟ لینک شو گذاشتم.
هاله داره عزیزم انشالله ک درسته
خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی
همون دوست ندارم بگم یهو اشتباه باشه پس صبح دوباره میرم میگیرم میزنم ببینم چه جوره، پس فردا هم ...
ممنونم عزیزم🌸❤️من دلم روشنه عزیزم فقط دوسدارم با قطعیت و جواب این خبر رو به همسرت بدی
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
زنده باشی عزیزم ان شاالله به زودی مث من درگیر خریدای گوگولی میشید
ایشالله😍😍 اخ اگر بدونی چقدر نذر و نیاز کردم صبح باید پررنگ تر باشه درسته؟ بی بی بزنم؟
نه عزیزم مهم اینه که قبل پنج دیقه هاله بندازه من روز اول خیلی کمرنگ بود روز دوم خیلی پررنگ روز سوم دوباره کمرنگ بعدم که بتا دادم