2777
2789
عنوان

درامد زیاد زن

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 44 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی ک ۳۰۰ درآمدشه چرا باید همسرش کارگر باشه؟

میتونه ی کسب و کاری برای همسرش راه بندازه دیگه کارگر نباشه

اگه اینجوری بمونه ب مرور ممکنه زن نسبت ب شوهرش سرد بشه

تو زندگی خودم همسرم بیشتر از من مسئولیت بچه رو قبول کرده چون من کارمندم ایشون کارش آزاده تایم بیشتری داره نبود من رو جبران میکنه برای بچه

ولی از لحاظ درآمدی اینقد تفاوت نداریم ک آزاردهنده باشه تو یک سطح هستیم 

به نظرم اگر دستش اینقدر بازه برای کسب درامد، با هم کار کنن یعنی دست شوهرشم بند کنه برای همون کار در کنار هم باشن 

جز توکل بر خدا،سرمایه ای در کار نیست...    اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

این ازدواج مشکل دار خواهد شد

حالاهرچقدرم یه سری بیان تز بدن این چیزامهم نیست و مهم عشقه ولی این حجم از تفاوت مشکل سازه

مردا کلا تامین کردن رو دوست دارن وقتی مردی نتونه تامین کنه و زنش بخوادخرجشو بده کم کم اخلاقاش تغییرمیکنه و مشکلات پیدا میشن

جالبه بدونی ما خانوما هم هرچقدرم مستقل بشیم بازم از اینکه مردی تکیه گاهمون باشه لذت میبریم حتی اگه از نظر مالی بهش نیاز نداشته باشیم بلاخره از اینکه بدونیم میشه از نظر مالی روش حساب کرد و کاری در این رابطه انجام بده برامون لذت میبریم و خب اینم کم کم در این زوج مشکل ساز میشه

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

کی گفته بچه داری وظیفه زن؟ اگه زن کار میکنه بچه داری وظیفه هردونفر چون زنم شرایطش عین مرد خونه دار ...

بچه داری وظیف زن نیست ولی خانه داری و بچه داری مطلق برای مرد خوب نیست کم کم به بی مسولیتی عادت میکنه

به نظر من اشکالی نداره ولی توی ایران اگر اطرافیان بفهمن حتما به طلاق میکشه

خارج ایران زیاد دیدم

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
کسی ک ۳۰۰ درآمدشه چرا باید همسرش کارگر باشه؟ میتونه ی کسب و کاری برای همسرش راه بندازه دیگه کارگر ن ...

عزیزم وقتی این خانم با حمایت همسرش به این درامد برسه چی