بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی واجبه پوشیدنش؟جز دلبری واسه آقایی حساب میشه؟🤣🤣🤣ثواب میکنید بهم یاد بدید هیچی بلد نیستم
(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
نه به خدا اندازه م بود. انگار خوب دوخته نشده. حالا بدوزم زشته؟ از ریخت میوفته؟
بارنگ خودش نخ بگیر بدوز تورو زیاد جمع نکن فقط دورپارگی رو جمع کن یدونه گل کوچیک داری بزن یا پاپیون خودت خلاق باش
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.
واقعا؟من مجردم البته ۳۰ سالمه بچه نیستم یعنی واجبه پوشیدنش؟جز دلبری واسه آقایی حساب میشه؟🤣🤣 ...
اوایل واسه شوشو بود. بعد دیدم سبک و راحته هم ش ورت پامه هم نیست. جلو و کاملا پوشش میده. خط ش ورت هم معلوم نمیشه. کلا خوبه چند بار بپوشید عادت میکنه. تازه عفونت هم نمیگیری
چخبره ۲۵۰تومن من خریدم ۱۵تومن یادم باشه عصر برم چندتاهم بخرم خیلی خپب میده😂😂
کجا خریدی ؟
من نخی گرفتم شصت
آدرس بده ممنون
خدایا شکرت. پیرو فیک بودن بعضیا امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايتیها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.