2777
2789
عنوان

مدرسین خوب کنکور از نظر شما

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 23 پست
ولی حتما انتخاب رشته بکنه آخه هنوز ظرفیتا نیومده ک، چجوری مشاورش اینو گفته حالا شاید تهران و بهشتی ن ...

آخه شهر دیگه خیلی تمایل نداره بره

مشاورش اصرار داره بمونه پشت کنکور نمیدونم چرا

اون گفته باید از الان شروع کنی

شما هم کنکوری ۱۴۰۲ هستی؟

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما یخرده شک نمیکنید؟

چرا حقیقتا ولی دخترم حرف مارو قبول نمیکنه

من خودم فکر میکنم که بیشتر برای تمدید و دریافت هرینه مجدد داره اینکارو میکنه

از همین رو سپردن انتخاب رشته هم به اون بنظرم نمیتونه درست باشه

ولی دخترم میگه من باید با همون خانم انتخاب رشته کنم  اگه خواستم  برم امسال دانشگاه ماهم بهش گفتیم نرمال نیست حرفاش ولی متاسفانه حرف گوش نمیده

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
ای جانمممم،خب اونو ک ب احتمال زیاد بیاره بگید تراز کلشو ی مقایسه ای با کارنامه قبولیای پارسال بکنه

شما مشاور خوبی سراغ دارین که بتونم ازش راهنمایی بگیرم؟

وگرنه دخترم با این مشاور بی وجدانش دستی دستی آیندشو خراب میکنه

چرا حقیقتا ولی دخترم حرف مارو قبول نمیکنه من خودم فکر میکنم که بیشتر برای تمدید و دریافت هرینه مجدد ...

ای داد،نذارید اشتباه بکنه،کنکور واقعا فرسایشیه،مخصوصا ی سال پشت کنکور موندن و دوباره همه ی اون درسارو خوندن حرف ساده ای نیست،اون دندون گیلان رو ک ب احتمال بالا قبول میشه،حتما انتخاب رشته اصولی و آگاهانه پیش ی مشاور حاذق کنید وگرنه این همه زحمت چندسالش ب باد میره،در هر صورت امیدوارم هر اتفاقی ک میوفته ب خیر و صلاحتون باشه.

ای داد،نذارید اشتباه بکنه،کنکور واقعا فرسایشیه،مخصوصا ی سال پشت کنکور موندن و دوباره همه ی اون درسار ...

ممنون عزیزدلم

امیدوارم موفق باشید

کاش یه کمی به حرف ماهم گوش کنه از بس بهش گفتم زخم چونه گرفتم 

شما مشاور خوبی سراغ دارین که بتونم ازش راهنمایی بگیرم؟ وگرنه دخترم با این مشاور بی وجدانش دستی دستی ...

راستش ما قزوین زندگی میکنیم،ی مشاوری هستن خیلی کارشون خوبه مشاور خودمم بودن،شمارشونو بهتون میدم 09128834684ایشون آقای محمدبیگی هستن،بگید از طرف مائده رحمانی تماس میگیرن،راهنماییتون میکنن

راستش ما قزوین زندگی میکنیم،ی مشاوری هستن خیلی کارشون خوبه مشاور خودمم بودن،شمارشونو بهتون میدم 0912 ...

خیلی ممنونم دخترگلم لطف کردی عزیزم

امیدوارم موفق باشی همیشه😍🙏🏻🌹🌹