2789
عنوان

مادر بد

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 21 پست
واقعا بچه داری سخته مامانای قدیم با ۴ تا خوهر و مادر و مادرشوهر و خواهرشوهر بچه بزرگ میکردن الان تن ...

میرم خونشون میره تپ اشپزخونه فقط بابامم میره بیرون که پیش ما نباشه خواهرمم همش تو اتاقشه نرم سنگین ترم

بعد اینکه بچم دو سالش شده یک ساعت نمیتونه نگهش داره؟من پر توقع نیستم والا مردم و میبینم هر روز بچشون ...

اره بعضیامادرشون خیلی از خود گذشتن.ولی تو زندگیتو بکن چیکار مادرت داری .فکرکن یع شهر دیگ ای

فازدپ ولی پررو..کاربرقدیمی ام😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم خونشون میره تپ اشپزخونه فقط بابامم میره بیرون که پیش ما نباشه خواهرمم همش تو اتاقشه نرم سنگین ت ...

زنگ بزن بگو مامان اگه کاری نداری بیا خونمون عصر پیش بچه میخوام برم حموم یا میخوام برم خرید گرمه بچه رو نمیبرم برو قدم بزن

یا بگو میخوام آشپزخونه رو تمیز کنم بیا پیشش دلش واست تنگ شده یا بگو بیا چایی بخوریم تعریف کنیم 

ببین یواش یواش شروع کن و کمی کمک بگیر واسه بچه خودت و مادرت هم خوبه روحیه تون عوض میشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
زنگ بزن بگو مامان اگه کاری نداری بیا خونمون عصر پیش بچه میخوام برم حموم یا میخوام برم خرید گرمه بچه ...

فکر میکنی نگفتم؟میگه کار دارم حالا واجبه بیام حالا شوهرت کی میاد وقتیم بیاد انگار رو میخ نشسته زود میخاد بره

فکر میکنی نگفتم؟میگه کار دارم حالا واجبه بیام حالا شوهرت کی میاد وقتیم بیاد انگار رو میخ نشسته زود م ...

سعی خودتو باز بکن

من شهر دیگه هستم خانواده هامون شهر دیگه...واقعا درکت میکنم خیلی سخته

در حد یه ساعت بگو بیاد برو بشین حموم  بزار یواش یواش بیاد 

بدون دعوا و با شیرینی کمک بگیر

من مادرشوهرم اینطوریه اومد یک هفته دست به هیچچچچچی نمیزد بچه رو نگه نمیداشت با دیکلوفناک از درد شبا میخوابیدم تا رفت

بعضیا اینطورین بزار بشه ۳ ساله بزارش مهد واسه هر دوتاتون خوبه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم