2777
2789
عنوان

عقده ای شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 19 پست

چون خودت به خودت احترام نمیزاری چه انتظاری از دیگران داری؟ وقتی بارداری چه به هرروز خونه تمیز کردن ؟! 

فک کنم خودتم خودتو خیلی با دیگران مقایسه میکنی 

عزت نفست پایینه 

اگه تاحالا از یسری رفتار و کارها نتیجه نگرفتی برعکسش کن

چطوری مختو زد این همسر ؟ دوست بودید ؟ مشاوره نمیاد ؟

ازدواج سنتی بود بابام بله رو داد منم کم کم وابسته شدم..نه نمیاد

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس تو هم بزن خودتو به خودشیفتگی از هرکسی تعریف کرد اون ادم یه بدی هم داره خب تو بدی اون طرف و بگو بف ...

اینقدر میگه دیگه گریم میگیره..حالا اون ادما محل بهش نمیدناااا...میگم قبول نمیکنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چون خودت به خودت احترام نمیزاری چه انتظاری از دیگران داری؟ وقتی بارداری چه به هرروز خونه تمیز کردن ؟ ...

دو ماه اول بارداریم خیلی بیحال بودم نمیتونستم کار کنم درکم نکرد الانم درک نمیکنه میگه خونه باید همیشه تمیز باشه میگم من رباط نیستم کار خونه هم وظیفم نیس میخوای تمیز باشه خدمت کار بگیر باز حرف خودشو میزنه