2777
2789
عنوان

حس ششم

| مشاهده متن کامل بحث + 546 بازدید | 120 پست
فدات بشم عزیزم خودمم بجه کوچیک دارم حست رو میفهمم برم اتاق زایمان حتما دعات میکنم اگرچه نمیدونم دعای ...

ای جان فدای دل مهربونت بشم 😘😘😘 انشاالله به اسونی زایمان کنی❤❤❤🙏🙏🙏 به سلامت بغل بگیریش وای من دوتاسزارین شدم سردومی انقدرجای عملم دردمیکردتا۲۰روزبه نظرم اونم سختیه خودش روداره من انقدرچاق شده بودم سوزن بی حسی همش میشکست بزوربیحس کردنم  😅😅😅

فقط خدا❤️❤️❤️
ای جان فدای دل مهربونت بشم 😘😘😘 انشاالله به اسونی زایمان کنی❤❤❤🙏🙏🙏 به سلامت بغل بگیریش وای من د ...

ممنون گلم 

انشالله شما هم به زودی یه زندگی برمیگردی 

من چاق نشدم شکمم کوچیکه بچه اولمم همین بودم بعد زایمانم زود برمیگرده بدنم این ارث از خاله عزیزم رسیده یچیز خوب بمن ارث داده باشن همینه😂😂😂

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اعظم انقدر استرس نداشته باش استرس خودش مانع آزاد شدن تخمک و بارداری میشه 

عزیرم میشه بگی مشکلات زندگیم کی تموم میشه ؟ یکم از زندگیمو آیندم بهم میگی ، من خیلی قبولت  دارم 🌹🌹

ممنون گلم  انشالله شما هم به زودی یه زندگی برمیگردی  من چاق نشدم شکمم کوچیکه بچه اولمم ه ...

ممنون عزیزم 💕💕💕خداروشکرواقعانعمتیه من هنوزم درگیراضافه وزنم اخه فندق جون من بچه اولم زایمان کردم بلافاصله بعد۴۰روزدومی روباردارشدن تا۴ماه نمیدونستم فکرمیکردم بخاطرزایمان پری نمیشم شکم بدبختم قشنگ واررفته فرصت ریکاوری نداشته😅😅 

فقط خدا❤️❤️❤️
ممنون عزیزم 💕💕💕خداروشکرواقعانعمتیه من هنوزم درگیراضافه وزنم اخه فندق جون من بچه اولم زایمان کردم ...

خداروشکر بابت وجود دو تا دسته گلت عزیزم 

انشالله برگشتی سر زندگیت یه باشگاه میری حله 

خداروشکر بابت وجود دو تا دسته گلت عزیزم  انشالله برگشتی سر زندگیت یه باشگاه میری حله

قربونت  عزیزم نمیدونم حکمت خداچیه بعدچندسال بچه دادالان شوهرم بازیش گرفته 

فقط خدا❤️❤️❤️
خداروشکر بابت وجود دو تا دسته گلت عزیزم  انشالله برگشتی سر زندگیت یه باشگاه میری حله

گلم اگه اذیت نمیشی در مورد منم بگو 🙏🙏🙏عزیرم میشه بگی مشکلات زندگیم کی تموم میشه ؟ یکم از زندگیمو آیندم بهم میگی ، من خیلی قبولت  دارم 🌹🌹

شما که میگفتی اینچیزا همش الکیه  فندق برای من گفته اشتباه بوده 😂😂😂

بهش اعتماد کنم؟ عکسو بفرستم؟ 

مهمه لطفا بگو

کاربری دو نفر... میشه واسه حاجت رواییم یه صلوات یا حمد مهمونم کنی... 
بهش اعتماد کنم؟ عکسو بفرستم؟  مهمه لطفا بگو

@فندق_جانم  

@فندق_جانم  

@فندق_جانم  

لطفا جواب بده خودم تمرکز ندارم نمیدونم چیکار کنم 

کاربری دو نفر... میشه واسه حاجت رواییم یه صلوات یا حمد مهمونم کنی... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز