2777
2789
عنوان

سونوگرافی

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 33 پست
منم ۶ هفته ودوروزم امروز نوبت سونو واژینال داشتم به دکتر گفتم میترسم انجام نمیدم گفت باشه شکمی انجام ...

ای جان خدا خفظش کنه برات🌹

چجوری حساب کردی هفته بارداریتو؟ 

چندروز بعد موعدت رفتی سونو؟ 

ممنون میشم جواب بدی عزیزم🙏 

سلامتی و ظهور آقا امام زمان(عج) صلوات💚 به زودی تیکر بارداری میزنم 😍 ۱۹مرداد۱۴۰۲ 
ای جونم خدا حفظش کنه من ۲روزم مونده برا ۶هفته باید برم سونو امیدوارم برا منم شکمی باشه.دعا کن نی نی ...

ممنونم انشاالله عزیزم نگران نباش منم ۴ هفته گفت خیلی ریز بهم دارو داد گفت هفته دیگه سونو بده ازمایش بتا هم بده دوباره خداراشکر هم بتا رفته بود بالا هم قلبش تشکیل شده بود اخه من خیلی درد داشتم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلامت باشی گلی‌.از روی اخرین پریودم.من تو نت زدم محاسبه زمان بارداری و اورد اخرین پریودمو وارد کردم ...

اهان مرسی عزیزم.

منم پس فردا موعدمه دعاکن پریود نشم و نینی داشته باشم😍😍

ممنونم انشاالله عزیزم نگران نباش منم ۴ هفته گفت خیلی ریز بهم دارو داد گفت هفته دیگه سونو بده ازمایش ...

ممنون.من درد نداشتم ولی با بالا رفتن بتام توی ۴۸ساعت اونم ۵برابر دکتر امیدوارم کرد الانم خداروشکر مشکلی ندارم حالا منتظرم برا سونوی قلبش

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ای جان خدا خفظش کنه برات🌹 چجوری حساب کردی هفته بارداریتو؟  چندروز بعد موعدت رفتی سونو؟  ...

ممنونم عزیزم زنده باشی 

من از تاریخ اخرین پریودی تا امروز حساب کردم ۷ هفته ودوروز میشدم ولی سونو یک هفته کمتر میزنه من ۱۳ روز بعد از اینکه عقب انداختم چون خیلی درد داشتم سونو واژینال انجام دادم بیست روز بعدش سونو شکمی 

اهان مرسی عزیزم. منم پس فردا موعدمه دعاکن پریود نشم و نینی داشته باشم😍😍

انشاالله عزیزم ب حق این شبای عزیز خبر مامان شدنتو بهمون میدی فقط استرس نداشته باش و بهش فک نکن تغذیه و خوابت خوب باشه

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ممنون.من درد نداشتم ولی با بالا رفتن بتام توی ۴۸ساعت اونم ۵برابر دکتر امیدوارم کرد الانم خداروشکر مش ...

مطمئن باش تشکیل شده خیالت راحت 

انشاالله عزیزم ب حق این شبای عزیز خبر مامان شدنتو بهمون میدی فقط استرس نداشته باش و بهش فک نکن تغذیه ...

انشالله ممنون🌹

مطمئن باش تشکیل شده خیالت راحت 

خداکنه.مرسی از حرفای دل گرم کنندت😘

ممنونم عزیزم زنده باشی  من از تاریخ اخرین پریودی تا امروز حساب کردم ۷ هفته ودوروز میشدم ولی سو ...

بسلامتی بغلش بگیری عزیزم🌹 

ممنون جواب دادی❤️