2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آهان آخه من کانال سنجشو دارم چک میکنم چیزی دراین رابطه نگفته بودن بازم ممنون

برگزاری آزمون استخدام مربی پرورشی نیمه دوم امسال 

وزیر آموزش و پرورش گفت: آزمون استخدام مربی پرورشی نیمه دوم امسال برگزار می‌شود.

🔸وی با بیان اینکه آزمون استخدام دبیر، 12 مرداد 1402 برگزار می‌شود، افزود: آزمون مربی پرورشی به شهریور نمی‌رسد و در نیمه دوم سال برگزار خواهد شد.

🔸اصغر باقرزاده معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: در حال رایزنی برای تعداد ردیف استخدام هستیم و اطلس نیاز متناسب با مدارس و مناطق آماده شده است؛ دو مدل برای جذب نیرو را پیشنهاد کردیم که مدل اول ارائه کدمحل‌ها برای جذب 11 هزار مربی پرورشی و مدل دوم ارائه کدمحل‌ها برای جذب 25 هزار مربی پرورشی

کارگزینی آموزش و پرورش

آهان آخه من کانال سنجشو دارم چک میکنم چیزی دراین رابطه نگفته بودن بازم ممنون

🌏 آزمون‌های پیش روی آموزش و پرورش

⭐ آزمون مجدد استخدام آموزگار

پیش بینی می شود بخشی از ظرفیت استخدام خالی بماند در نتیجه احتمال برگزاری آزمون مجدد آموزگاری در زمستان (احتمالا اسفندماه) وجود دارد.

⭐ آزمون استخدام مربی پرورشی

مجوز جذب 11 هزار نفر مربی پرورشی صادر شده است و یک آزمون برای جذب نیروهای پرورشی در تابستان امسال برگزار خواهد شد.

⭐ آزمون استخدام نیروهای خدماتی

به زودی 11 هزار نیروی خدماتی جذب میشود و در ماه‌های آینده فراخوان نیروی خدماتی آموزش و پرورش اعلام خواهد شد.

⭐ آزمون استخدام مراقب سلامت (مربی بهداشت)

وزارت آموزش و پرورش با کمبود نیروی مراقب سلامت مواجه است و اگر مجوز صادر شود، از طریق آزمون ماده 28 جذب خواهد داشت.

ضمن خدمت و سوالات 

برگزاری آزمون استخدام مربی پرورشی نیمه دوم امسال  وزیر آموزش و پرورش گفت: آزمون استخدام مرب ...

آهان آزمون پرورشی اینو به گوشم خورده بودم اما من مربی پرورشی دوست ندارم با روحیاتم سازگارنیست 

ممنون عزیزم که گفتی به نظرت سال بعد آزمون دبیری و آموزگاری باز هم برگزارمیشع؟که من ازالان بخونم

هفتمین کاربریمه🤗
آهان آزمون پرورشی اینو به گوشم خورده بودم اما من مربی پرورشی دوست ندارم با روحیاتم سازگارنیست  ...

معلوم نیست اخه هر سال برنامشونو عوض میکنن ملت دچار رکود و روزمرگی نشن! ولی خب در هرحال شما بخونید عمومی ها رو اقلا