الفاباس مدیر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3824 عنوان جونگ کوک💫💜 | مشاهده متن کامل بحث + 4049 بازدید | 525 پست تمام بار دنیا رو دوش تو من کمرتو میبوسم و خیال تو راحت میکنم شت😂جونگ کوک اینجا منو یاد امیرای مخ زن میندازه🤣 مگر مرگ ببرد مرا.... 1402/05/21 | 22:08 10 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 با اختلاف بهترین خبری بود ک شنیدم 😁🤣 قربونت من هیچ وقت راحت فراموش نمیکنمباشه؟شاید بعضی اوقات سخت بشه ول نمیتونم تو اون حس بمونم ک♥️تو مال خودمی رفیق:) تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18396 قربونت من هیچ وقت راحت فراموش نمیکنمباشه؟ شاید بعضی اوقات سخت بشه ول نمیتونم تو اون حس بمون ... من دیشب نمیدونم چم بود واقعا ..فداتم 🤍 [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 من دیشب نمیدونم چم بود واقعا .. فداتم 🤍 عیب نداره میشه دیگ اینشکلی♥️ول باز بم ثابت شدی:) تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
ایححححح عضویت: 1402/01/31 تعداد پست: 18396 عیب نداره میشه دیگ اینشکلی♥️ ول باز بم ثابت شدی:) بازم ببخشید ..حرفام دست خودم نبود و الان ناراحتم از اینک چرا اینطوری رفتار کردم چون نمیخاستم اینجوری بشه ..❤️ [army] cute_babe@ = پاتریکم 🌊🪄
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 بازم ببخشید .. حرفام دست خودم نبود و الان ناراحتم از اینک چرا اینطوری رفتار کردم چون نمیخاستم اینجو ... چرا ازم عذرخواهی میکنی؟من حق نداشتم احساسات تورو نادیده بگیرم عیب نداره خوب کرد باید فشمم میدادی😂 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
رام_نشده عضویت: 1401/12/14 تعداد پست: 6006 حق گفتی دلم میخواد باهم ببینمشون حتی آهنگ های تکی شود رو دوست ندارم دلم برا موق ... هیع :))) ملکا هستم 💚
الفاباس مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3824 بچه ها خوبم سوراخ کردین منو😂 اوکی شد قضیه خودمو کشیدم بیرون از اون وضعیت😂🙌 @roseitaaa ... خیلی بیشعوری یجوری ناجوری دلم میخواست دیشب فحشت بدم دختر بد بووووووووووووق 😑😑😑 مگر مرگ ببرد مرا....
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 خیلی بیشعوری یجوری ناجوری دلم میخواست دیشب فحشت بدم دختر بد بووووووووووووق 😑😑😑 جون تو فقط فشم بده لیدی تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
الفاباس مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3824 جون تو فقط فشم بده لیدی دیگه اونجوری نبینمت ایتک والا شب سگ شده بودم دم دستم بودی میکشتمت🤣🤣🤣 مگر مرگ ببرد مرا....
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 دیگه اونجوری نبینمت ایتک والا شب سگ شده بودم دم دستم بودی میکشتمت🤣🤣🤣 تضمینی نیس،ول دلت میاد عشقت و بکشی؟ تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
الفاباس مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3824 تضمینی نیس، ول دلت میاد عشقت و بکشی؟ چه کنم که دل رحمم یه بوس بده مامان 😘😍حالت که خوب باشه قوی تری غم آدمو ضعیف میکنه مگر مرگ ببرد مرا....
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 چه کنم که دل رحمم یه بوس بده مامان 😘😍 حالت که خوب باشه قوی تری غم آدمو ضعیف میکنه اوکیه ♥️ول ۳ شب آینده رو بیدار باس باشم لنت ب درس🤣🙌 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
الفاباس مدیر استارتر عضویت: 1401/11/13 تعداد پست: 3824 اوکیه ♥️ ول ۳ شب آینده رو بیدار باس باشم لنت ب درس🤣🙌 عیب نداره ایشالا به اونی که خواستی برسی وقتی برسی همش میشه لذت خاطرات خوش حتی این درسای لعنتی برات نذر کردم عزیزم به خواستت رسیدی بگو ادا کنم مگر مرگ ببرد مرا....
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19426 عیب نداره ایشالا به اونی که خواستی برسی وقتی برسی همش میشه لذت خاطرات خوش حتی این درسا ... چقدر مهربونی🥲🍭 تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
abc_xyz عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 2549 های دورهمی منظورم جوووون بودهومممخیلی خوشحالممم:))) Azərbaycan qızı🇦🇿INFJ💚فرزانگانی سابق-