2777
2789
عنوان

کسی که شیمی درمانی میشه میتونه عسل بخوره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 33 پست
ازدکترش بپرس الهی بحق امام حسین شفابده خدابهشون سرطان چی دارن جسارتن

ما شهرستان هستیم. دکترش همیشه در دسترس مون نیست. گفتم شاید کسی تجربه داره. 

سرطان ریه داره مادرم

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

عزیزم شما همون کاربری که عروسک میساخت؟ ایشونم اسمش مامان عروسک ها بود

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به همسرم تو شیمی درمانیش میدادم.ولی بعد پیوند مغزاستخوان دکتر گفت تا یکسال عسل نخوره چون تو پیوند ...

خدا سلامتی بده بهشون

دشمنت را همچو میخ خیمه میخواهم مدام...تن به خاک و سر به سنگ و ریسمان بر گردنش 🇮🇷🇮🇷🇮🇷

آشنامون سرطان داشت،ژل رویال میخورد عسل طبیعی چرا بد باشه؟!

نمیدونم شنیدم براشون مثل بچه ها که میگن عسل مضره، واسه اینا هم ضرر داره. مطمئن نیستم

لیمو که میگن عالیه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

جواب سوالتون رو اطلاع ندارم 🙏ولی ان شاءالله هر چه زودتر سلامتیشونو به دست بیارن 🤲

🙏🙏❤️

عزیزم شما همون کاربری که عروسک میساخت؟ ایشونم اسمش مامان عروسک ها بود

نه عزیزم ایشون یه کاربر دیگه هستن

عزیزم چون عسل برای کسی که سیستم ایمنیش صعیفه تمیز نیست.ولی دکترهمسرم به من گفت منع غدایی نداره تا پی ...

عسل پاستوریزه رو از کجا میشه خرید؟ همین عسل فروشی ها دارن یا کارخونه ای هست؟