2777
2789
عنوان

مرگ بر دی جی کالا🥶

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 44 پست
یمیشو دیروز یکیش رو امروز انتخاب کردم،  لغو کنم از اول؟

هر دو رو حساب کردی خرید کردی؟

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب حتماجداجداپرداخت زدی؟؟اگه اینطورع ک هزینه ارسالش ام جداست.ولی اگه همشویکجاپرداخت کردی خیلی بده دوتاهزینه ارسال..منکه تاالان چندین قلم سفارش دادم فقط یبارهزینه ارسال کرفتن‌.الانم ۳تاپوشک ودوتامایع لباسشویی ویک شکم بندویدونه پتیرپیتزاسفارش دادم فقط یک هزینه ارسال پرداخت کردم

احتمالا ارسال از فروشنده های متفاوت بوده. اگه اختلاف قیمت فروشنده ها زیاده، ببین به صرفه کدوم هست؟ پول اریال یا اختلاف قیمت؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نگین از لحاظ وزنی؟ نه یه کیف و یه جامدادی بود

کیف جامدادی کالای سنگین نیس 

لغو بزن هردو رو دوباره بزار توی یک سبد وارد شدن لازم نداره که

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

برا من جدا میزنه 

من فقط کالای سنگینم فرق می‌کنه

یک رگال چوبی خریدم هفتصدهزار ،چهارصد تومن هزینه ارسال جدا دادم😐😐