2777
2789
نگو اینجوری عزیزم،خیلی از همنجسهای خودت طبیعی زایمان کردن.مثل خودم.آدم بهش برمیخوره.

نه جور دیگه نمیگم که گلم کلا ظلمه دیگه درحقمون حق اینوهم نداریم که خودمون زایمانمونو انتخاب کنیم!مامان خودمم خواهرخودمم طبیعی بودن ولی به نظرم طبیعی خوب نیست اصلا!

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خاطره خوشی از این مدل تاپیک ها ندارم چند تا سزارینی الان پیداشون میشه به دم و دستگاه طبیعی زایمان کر ...

ن بابا من اصلانمیگم کدوم بهتر بدتر فقط تجربه خودمو میگم قبلا چند نفر گفتم زایمان کردی تایپیک بزن همین قصد پرباردیدی ندارم حقیقتم میگم

اینجوری نگو منزلت زن و مادر رو پایین نیار  گل دختر همه مادرهای ما زایمان طبیعی داشتن الا ...

برای شکستن دل کسی نگفتم برای آگاه شدن گفتم الان مثل قدیم نیست که از روی ناچاری وعدم پیشرفت علم مجبورباشیم بریم طبیعی!به نظرم بهترش اینه که آدم لااقل آستانه تحمل خودشو میدونه خودش انتخاب کنه زایمانشو

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

میخوام اِنءشااَلله منم اَگه خُدابِخواد برم سزارین ولی شهرماحاملگی اول رو باسزارین ممنوع اعلام کردن!ب ...

کدوم شهری 

ببین تجربه ها متفاوته چون بدن مادرها و وضعیت و اندازه جنین ها باهم متفاوته

اصلا اصلا نمیشه گقت قطعا کدوم زایمان بهتره و یه نسخه برا همه پیچید

ولی از نظر من که هردو رو تجربه کردم اصلا به ریسکش نمیرزه ک تا اون مرحله بری ببینی آیا برا تو طبیعی راحت هست یا نه 

چون دیکه راه برگشتی نیست تقریبا 

برو پول بده یه دکتری عملت کنه 

عملم درد داره ولی با یه مسکن حله ، اینجور نیست ک نشه تحمل کرد 

😕☹️حالت خوبه میفهمی چی میگی

اره حالم خوبه فقط حرصم میگیره که چرا بااینکه خُدا بهمون حق انتخاب داده یه سری باید مجبورمون کنن که طبیعی زایمان کنیم؟

اینجوری نگو منزلت زن و مادر رو پایین نیار  گل دختر همه مادرهای ما زایمان طبیعی داشتن الا ...

زایمان طبیعی باید تحمل و اگاهی داشته باشی بنظرم وگرنه تایمی داره بعدش استراحت خوبی داشته باشی زود سر پا میشی 

برای شکستن دل کسی نگفتم برای آگاه شدن گفتم الان مثل قدیم نیست که از روی ناچاری وعدم پیشرفت علم مجبور ...

به اونور آبی ها هم برسون که ایران علم پیشرفت کرده بیان اینجا سزارین کنن بنده خداها از پیشرفت علم بی خبرند! چه استدلال های سطحی نگرانه ای واقعا!! کاش دلایلتون رو برای خودتون نگه دارین به خورد بقیه ندین

اره حالم خوبه فقط حرصم میگیره که چرا بااینکه خُدا بهمون حق انتخاب داده یه سری باید مجبورمون کنن که ط ...

هیچکس مجبورت نکرده میتونی بری سزارین منم میتونستم خودم نرفتم حتی مادرم اصرار ب سزارین داشت