2777
2789
عنوان

صمیمی بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 33 پست
اون هیچ حقی نداشته نامزدت رو بغل کنه و نامزدت هم هیچ حقی نداشته اونو بگیره بغلش بعدم ی بار که تو جمع ...

نه نامزدم دستاش رو سریع برد بالا ازش فاصله گرفت اما اون اصلا نفهمید ک کارش اشتباه

والا ک اینو همه میدونن این با همه همینجور رفتار میکنه برا خودشون عادیه نمیگن شاید کسی یه اعتقادی داشته باشه یه حد مرزی و باید بهش احترام گذاشت

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه نامزدم دستاش رو سریع برد بالا ازش فاصله گرفت اما اون اصلا نفهمید ک کارش اشتباه والا ک اینو همه م ...

به نظرم تو جمع اینو بهش بگو یا بگو اگه آنقدر بی حرمتی تا با خانوادت صحبت کنیم 

اره تو خودتو ادم بده نکن به چند باری نامزدت سرسنگین رفتار کنه درست میشه

اره والا همه میگن خودتو آدم بده نکن اما دیگه طاقت ندارم نامزدمم گرم نمیگیره اصلا اینا اصلا نمیدونم چی بگم بهشون

اره والا همه میگن خودتو آدم بده نکن اما دیگه طاقت ندارم نامزدمم گرم نمیگیره اصلا اینا اصلا نمیدونم چ ...

سکوت کن فقط کافیه یه حرف یا یه حرکتی بزنی بعدش نمیتونی جمع و جورش کنی

کمتر باهم برخورد داشته باشین بهتره

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
به نظرم تو جمع اینو بهش بگو یا بگو اگه آنقدر بی حرمتی تا با خانوادت صحبت کنیم 

والا اینا براشون خانواده مهم نیست عزیزم این خواهرش هزاران بار خواسته ب نامزد من شماره بده و گفته بیا چت کنیم و اینا نامزد من هعی گفته زشته این کارا یعنی چی الان خواهرش منو ک میبینه همش از شوهرم بد میگه ب شوهرمم گفتم گفت ولشون کن شعورشون همینقدره

بهش بگو بکشش یه جا من دختر داییش یبار نامزدمو بغل کرد اومدن مهمونی بهش گفتم یدفعه دیگه تکرار کنی هر ...

اره باید همینکارو کنم تو فکرش بودم

سکوت کن فقط کافیه یه حرف یا یه حرکتی بزنی بعدش نمیتونی جمع و جورش کنی کمتر باهم برخورد داشته باشین ...

اخه مثلا تو مهمونی ها و اینا دیگه همش همو میبینیم نمیدونم چطور برخوردم رو کم کنم از یه طرفی هم میگم بهرحال باید بدونه منم مثل خودشون نیستم یا ببینه من چقدر سرد با برادر شوهرم رفتار میکنم ب خودش بیاد

والا اینا براشون خانواده مهم نیست عزیزم این خواهرش هزاران بار خواسته ب نامزد من شماره بد گفته بیا ...

خب پس سطح خانوادشون همینقدر و واقعا باید تاسف خورد برا همچین خانواده ای که همچین دختری از خونه بیرون کردن توجه نکن بهش 

اخه مثلا تو مهمونی ها و اینا دیگه همش همو میبینیم نمیدونم چطور برخوردم رو کم کنم از یه طرفی هم میگم ...

اگه از روی قصد نباشه یه مدت که بگذره با شرایط شما خودشو وفق میده الان به نظر خودش بهترین کارو میکنه

صبر کن و به شوهرت بگو که باهاش سرسنگین باشه

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
خب پس سطح خانوادشون همینقدر و واقعا باید تاسف خورد برا همچین خانواده ای که همچین دختری از خونه بیرون ...

اره آدم نمیشه هیچی گفت بجز اینکه بگه شعورشون در همین حده اما خودم واقعا ناراحت میشم ک میبینم بعضی مواقع این اجازه هارو ب خودشون میدن چی بگم والا 

اگه از روی قصد نباشه یه مدت که بگذره با شرایط شما خودشو وفق میده الان به نظر خودش بهترین کارو میکنه ...

اره والا عزیزم ب نظر خودش حتما بهترین کاره 

اره پناه بر خدا ایشالله ب خودشون بیان

آفرین

میدونی اخه خیلی خیلی یعنی اونقدری معذرت میخوام سلیته هستن آدم میترسه بهشون بگه تو میترسم یچی بگم شر راه بیوفته 

میدونی اخه خیلی خیلی یعنی اونقدری معذرت میخوام سلیته هستن آدم میترسه بهشون بگه تو میترسم یچی بگم شر ...

نمیدونم من که گفتم 

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️