2777
2789
عنوان

اسم مرتضی 😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 4360 بازدید | 201 پست

مسخره کردن با اینکه بگی مال این دوران نیست فرق داره

ما مسخره نمیکنیم هیچ اسمی رو نباید مسخره کرد ولی خب الان مدل اسمها داره عوض میشه و احتمال اینکه در اینده خود بچه بدش بیاد از این اسم زیاده

تو همین سایت انقدر تاپیک تغییر اسم نمیبینید؟همه اسمها همین مدلیه که حالا بچه بزرگ شده خوشش نمیاد میخواد عوض کنه ولی نمیتونه

پرنسس بابامم💝

اسم خوب و به روز بذارید رو بچه. به عنوان کسی که اهل خداو پیغمبر هم هست ولی اسم نازیبایی داشت میگم ظلم بزرگی میکنید در حق بچه اگر فقط به هوای دین اسم قدیمی بذارید. میخواید اسم مذهبی بذارید این همه اسم زیبا علی محمد امیر...

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باشه شما برو اسم بچه‌ها تو بذار مرتضی و فریدون و کلثوم 

یه عده هرچه قدم بگی نمیتونن قبول کنن

اگه میخوای سقط کنی یه کم فک کن ببین بیشترازخدامیدونی صلاح خودتوچیزی روبه زورازخدانخواه وهدیه ای روکه خودش بهت میدرم برنگردون حتماصلاح دونسته همه ی ایناروتجربه کردم که میگم یه کم فک کن به حرفام هیچ وقت سقط نکن هیچ وقت
اتفاقا قدیمیه و فردا تو مدرسه کلی مسخره میشه همونطور که اون خانم منشی براش عجیب بود  پدر و ماد ...

وقتی بفهمع یکی از القاب امام علی (ع) هست هیچ وقت سر افکنده نمیشه

‏هیچ وقت توی ذهنتون باکسی جلوجلوپیش نرید.🚯 معلم زبان انگلیسی هستم سوالی بود میتونید بپرسید🫶🌱😍

اگه بزاره تو باید بشینی مسخرش کنی؟ 

تو نه شما 

نه من هیچ وقت تو عمرم کسب را مسخره نکردم 

ولی به عنوان یک خانم ۴۰ ساله در حد دانش و اطلاعم دیگران را راهنمایی می کنم 

اصلاً نمی دونم شما از کجا و چی ناراحتی 

من این تاپیک را تازه باز کردم و گفتم اسامی تاریخ انقضا دارند اکثراً

«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»

ما مسخره نمیکنیم خود بچه ناراحت خواهد بود همین تاپیک بغلی اسمش زینبه و میگه میخوام عوض کنم دوستش ندارم قدیمیه.بابام یه اسمم نتونسته  بزاره و ....درضمن به امید بافرهنگ شدن نسل جدید نباش که بچه ها خیلییییییی بدجنس تر از زمان مان.ماهایی که بچه مدرسه ای داریم قشنگ داریم میبینیم شرایطو

تو فیلمای ترکی هم اسمای امروزی هستش هم اسامی گذشته و هیچ کس هم نمیگه قدیمی هستش و ال و بل...

تو خارجیا هنوز اسم پیتر و...میذارن که خیلی قدیمی هم هستش.

این فرهنگ خودتحقیری متاسفانه فقط تو ایران هستش که میگن اسما تاریخ انقضا دارن!

جالبه اسمای ائمه که مال ۱۴۰۰سال پیش هستش قدیمی هستش اما اسامی زرتشتیان که خیلی قبل تر از اسلام هستش میشن اسمای جالب و امروزی!

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 و بدلیل نرهای هول و هیزی که زن نما هستن،درخواست دوستی خانومهارو قبول نمیکنم🙄خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اسم نبات خیلی قدیمیه ی پیرزن ۹۰ ساله اسمش نبات بود الانم اسم بچه هاشونو میزارن اسم قدیمی و جدید ند ...

اسم زهرا مثلا زیباست همیشه هم میزارن.

ولی اسم بتول و صغرا و اینا دیگه کسی میزاره؟؟؟

مهم زیبایی اسمه نه قدمتش.

آندیا اسمیه مال ۲۵۰۰سال قبل هنوزم زیبا و شیکه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

چرا به اسم های مذهبی خز میگین؟ 

اعتقادات تون عوض شده یا هر چیز دیگه ای..... دیگه به اسم ها و لقبای ائمه نگیدخز! 

شماها هم اسم انتخاب می‌کنید که دختر پسریش معلوم نیست جلف نیست؟ 

کاملا جامعه دودسته شده

لعنت به باعث بانیش