2777
2789

واقعا نمیدونم چیکار کنم

من بابام خیلی روی درصدا و کنکورم حساس بود

خودمم ادم درس خونی ام، تا پارسال معدلام بیست بود، ولی امسال سال آخر واقعا هنگ بودم نمیدونستم نهایی رو بخونم یا کنکور رو، یهو عقب افتادم، کلا اونجوری که فکر میکردم زیر ۲۰۰۰ میشم و عوف میترکونم نشد😪

رشتم ریاضیه

حالا درصدارو که دیدم واقعا افتضاح بود... خودم فوق العاده از اونور بابام گفت رمز عبور رو بفرست برم درصداتو بببنم

خیلی هم هزینه کردم امسال😭😭 واقعا الان بیشتر از اینکه خودم ناراحت باشم، ناراحتم که بابامو ناامید کردم، میترسم از اینکه قراره چه ریکشنی داشته باشه، ادمیم نیست دلش به حالم بسوزه اگر گریه کنم کلی دلیل میخواد که چیشد و واقعا دعوام میکنه، در حالی که من تمام تلاشم رو کردم ولی اونجور که باید نشد و فکر میکنم اگر یه سال بمونم پشت کنکور یه رشته خوب میارم، نمیتونم با بابام درست صحبت کنم اینارو بگم چون اصلا گوش نمیده فقط میگه تو نشستی بازی کردی حتما وگرنه این نمیشد

الان رمز ورود رو براش فرستادم خدا بهم رحم کنه😪

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)

بزن از خونه برو بیرون خونه مادر بزرگی کسی

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزن از خونه برو بیرون خونه مادر بزرگی کسی

اونطوری بیشتر دعوا میشه

میگه من شب میخوام بیام صحبت کنم این رفته

من سراشپز نیستم. اما عاشق غذا هستم. عاشق سنت آن، پختن آن و حتی به اشتراک‌ گذاشتن آن. (زک پوزن) با عشق آشپزی کردن کیف دیگری دارد😁🙈یک عدد شیرینی پز🌝 که دوست داره همه رو باهاتون به اشتراک بذاره:)
اونطوری بیشتر دعوا میشه میگه من شب میخوام بیام صحبت کنم این رفته

کاش نسل این مامان باباها تموم میشد

نمیخام یه روز چشممو بازکنم ببینم وسط جنگ دوتا بچه هامم👨‍👩‍👧‍👧 نمیخام یه روز ببینم هیچی از زندگی برام نمونده جز پیری👵🏻 میخام بجنگم برا خودم برا ارزوهام 👱🏻‍♀️

من سر صبحونه بودیم یه دفعه زدم سایت باز شد درصدارو دیدم زدم زیر گریه دیگ مامانم اینا هول کرده بودن کلا عصبانیتشونو فراموش کردن و نشستن دل داریم دادن که اشکال نداره اگه قبول نشدی سال دیگ باز میدی هنوز سال اولته و فلان😂🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
یادمه تو راهنمایی دوستم معدلش شد18. باباش پارش کرد. 😑😭

برای من اینطوریه که فکر میکنم انقدر هر سال معدلام بالا بوده توقعشون خیلی بالا رفته از من برای همین امسال خیلی نا امید شده و مطمئناا قراره پاره بشم🥲🥲🥲

منم بابام گفت خب این درصدا ک افتضاحه منم زار زدم دویدم بالا.. بعدشم گفت باید رتبه ها بیاد ووقتو هدر نکن این چندروزو درسارو بخون ومن بیشتر از قبل زار زدم

بعرش هیچی نگفت

حالا سه سال نمونه دولتی بودما:)

منم اختصاصیم ۶۵۴۷ شده

سوابقم ۷۵۱۰🙂🙂

کلش هم ۶۹۳۲

انسانی منزقه یک🙂

عزیزم کنکور ریاضی گویا سخت بوده

و اگه درصدهات پایینه

برای همه این شرایطه و اینکه ترازت چند شده

انشالله پدرت خوب برخورد میکنه باهات

هنوز نتیجه نهایی نیومده که

انشالله رتبه ت عالیه

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه