2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام ، اینا خو پول میخواست برا انجام پروژه بعدش کلی ایراد میگیرن پولو پس نمیدن ، الکی نگین .فقط برا ...

درسته همه صابون اینا به تن من خورده من یه سایت دارم باهاش کار میکنم دو سال نمیگم درآمدش فوق العاده ست ولی بین ماهی 1 تا سه میلیون میتونی ازش بگیری براش وقت بزاری سرمایه نمیخواد از همون لحظه میتونی رشوع کنی و اگر وقت بزاری تو همون روز هم میتونی برداشت کنی برداشتش روزی یه باره هر چی بیشتر وقت بزاری درامدت بیشتر میشه به این سایت ها میگن تسکی چند تا از دارم ولی من تصمیم گرفتم وقتم روی یکی بزارم برای ما که خانه دار و بچه داریم خوبه همه چی ش در اختیار خودمونه، خواستی به آیدی م تو تلگرام پیام بده n69b96 

نه متاسفانه

اویسو میخواید هست 5 ساله هستش من دو ساله باهاش کار میکنم یه سایت تسکی که نیاز به سرمایه نداره بلافاصله میتونی شروع کنی به کار لهم پیام بده تا برات آموزشش بدم

لینک دیگه ای نمیشناسی که بشه باهاش ب درامد رسید؟؟؟

بخواید سایتی میشناسم که خودم دو ساله باهاش کار میکنم درآمد آنچنان نمیده بین 1 تا سه میلیون بسته به وقت خودت میزاری برای ما خانوم های خانه دار خوبه از هیچی بهتره n69b96 بهم پیام بده تلگرام تا کمکت کنم سرمایه نمیخواد واریز اني و هر روزه

منم دنبال درآمدم ولی چیزی پیدا نمیکنم میخوام ت منزل کسب درآمد کنم ولی نمیدونم چیکار😔

وقتی سرمایه و مهارت نداری فقط سایت های تسکی بدردت میخوره چون نه سرمایه میخواد نه مهارت بهم پیام بده تلگرام تا بهت بگم چکار کنیn69b96

سلام بچه ها الان همه اکثرا دارن از راه خرید بیت کوین سرمایه گذاری میکنن ولی یه صرافی هستش که اگر در اون ثبت نام کنی به طرفت که با کد اون وارد شدی و خودت 500 ساتوشی بیت کوین میده که قیمتشم چون بالا میره سود می‌کنی و خودتم کد دعوت میسازی و هرکسی هم از طرفت ثبت نام کنه هم خودت هم طرفت سود می‌کنه این لینکشه 

https://omp.exchange/referral/MI7KT22DD

اینم کد دعوت MI7KT22DD میتونی ثبت نام کنی و خودتم به درآمد برسی و هرزمانم بخوای میتونی بفروشی و پولشو بگیری کلاه برداری هم نیست خیلی ها خرید و فروش میکنن چون تحقیق کردم درموردش

با مشاهده آگهی، درآمد کسب کن.واریز آنیhttps://paybux.net/?ref=nazanin00https://buxnext.com/?ref=naza ...

سلام عزیزم من میزنم روی لینک فقط سه تا گزینه ابی رنگ میاره برام مثل حمل اثاثیه و..  چطوریه کار باهاش

لینک دیگه ای نمیشناسی که بشه باهاش ب درامد رسید؟؟؟

من چند تا سایت میشناسم عزیزم

معتبرن برداشت کردم

میتونی بعدا هم بقیه رو دعوت کنی بهت هدیه میده

اگه خواستی بگو واست بفرستم

واسه خوب کردن حال آدما لازم نیست حتما دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه:)

🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻

سلام وقت‌بخیر

✨✨✨قابل توجه افراد جویایکار در منزل به عنوان شغل اول یا شغل دوم‌:

🔺برای فروش محصولات پروبیوتیکدار کاملا سلامت محور نیاز به چند نماینده فروش فعال داریم.

🔺اگر این توانایی را دارید،بیایید از آن استفاده کنید و کلی سود کنید.

🔺🔺🔺براحتی روزی ۱ میلیون به بالا میتونید،درآمد داشته باشید.(بستگی به میزان قدرت فروش محصولات دارد.)

🔺هات‌چاکلت و قهوه‌فوری ما سلامت محور هستند و بیس اصلیشون پودر عصاره جوانه‌جودوسر هست و شکر ندارند و با خرما شیرین شدن و از همه مهمتر پروبیوتیک دارد که باعث میشه کل ویتامین جوانه‌جودوسر جذب بشه.

🔺پروبیوتیک: عمل هضم و جذب و دفع دستگاه گوارش را تنظیم میکنه.

🔺نکته مهم: اول شما باید محصول را به قیمت نماینده تهیه کنید و بعد به قیمت مشتری،بفروشید.

قیمت نماینده،قیمت مناسبی دارد.

من خودم نزدیک ۲ سال هست مشغولم.

فوق‌العاده راضیم.

اگر این توانایی را دارید، به آیدی زیر پیام بدید تا اطلاعات تکمیلی را بگیرید.💫

@SafirSaLaMaT_N

یا با شماره زیر فقط در ساعات اداری تماس بگیرید.

۰۹۹۰۱۵۴۸۷۳۰

🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺

2790
2778
2791
2779
2792