2777
2789
عنوان

حق دارم یا نه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 41 پست
به نظرم حتى اگه این حساسیتو به رانندگى شما نداشتم بازم حق نداشت ماشینو به دخترخالش بده اما شوهرت میخواد اعتماد به نفستو بگیره تا مستقل نباشى خیلى از مردا اینکارو میکنن بخصوص تو رانتدگى باید باهاش مبارزه کنى
زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
واقعا الان داری میپرسی حق داری یا ن؟ یعنی الان خودت نمیدونی وافعا چقد کارش غیر منطقی و لج درار بوده؟ خدایی من بودم یه جنگی راه مینداختم اگه من بودما .نمیگم تو جنگ راه بنداز الان میریزن سرم میگن تحریکش میکنی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اتفاقا سکه هاتو بردار برا خودت ماشین بخر بعدم بگو تو که میترسی ماشینتو بخورم میخوام خودم ماشین داشته باشم گواهینامه رو که نگرفتم بزنم به دیوار

بیمــــــــــار خنـــــــــــده های تو ام بیشـــــــــــــــــــــتر بخـــــــــــــند

واى حرصم گرفت من یکى از فامیلامون دختره خودش مستقل بود خونه خریده بود مجردى شوهرش اومده بود تو خونه اون زندگى میکرد اونوقت ماشینشو نمیدلد به زنش میگفت میرنى جاىى حالا ماشینش پراید بود گدا دختره بیچاره هم چون قسط خونشو میداد پول نداشت ماشین بخره همش خرص میخورد
زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!
باهاش صحبت کن انتظارات خودت رو بگو چطور به دختر خالش ماشین داده حالا چه به خاطر رو دروایستی یا خودشیرینی سر ماشین خریدن لجبازی نکن بهتره خونه بخرید البته در خونه هم سهیم باش
حالا من نمیگم ماشین بخر چون به هر حال این موضوع حل میشه و ضرر اینکه خونه نخریدید واسه دوتاتونه. لجبازس تو این مورد تو زندگی عقبتون میندازه اما اما اگه من بودم تاکیید میکنم اگه من بودم کلی بازی درمی آوردم اساسی هر کس شوهرشو بهتر میشناسه اما اگه من بودم از کرده خودش پشیمونش میکردم
زندگی اگر هزار بار باشد بار دیگر تو بار دیگر تو
خب دوستان عرض کنم که دیشب باهاش بحث کردم اونم گفت وقتی گفته سوییچ خودتو بده من برم چی بگممممم؟؟بگم نه؟؟!!!بعدشم گفت بیا بشین پشت فرمون گفتم نههههه نمیخوام پیاده شد اومد اینطرف درو قفل کردم نرفتم بشینم پشت فرمون...لوس نیستما ولی اشکام همین طور میریخت