2777
2789
عنوان

بهترین کتابی که خوندی چی بوده ؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 1506 بازدید | 97 پست
من چند بار این کتاب را تا چند صفحه اول خوندم ولی حس گیجی داشتم ادامه ندادم به نظرم یه کم الکی بزرگش ...

اون موقع که اینو می‌خوندم سنم کم بود واسم لذت ... داشت چون ممیزیم داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بادبادک باز

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
اره خودم هم حدسم همینه که آخرش یه چیزه شگفت انگیز برات داره

من که اصلا نفهمیدم

اگه اشتباه نکنم اسماشون همه خوزه اینا داشت

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

سال ۹۸، ، یعنی ۱۲ سااالپیش با  کتاب ۴ اثر آشنا شدم. و تک تک جملاتش رو با اعماق وجودم میخوندمو درک میکردم. خیییلی دوستش داشتم. هنوزم دارم. واقعا معجزه های زیااادی اون زمان برام داشت. 

یادمه یکبار  نشون بابام دادم و گفتم ببین عجججب کتااابیه. بابام خیییلی عادی و معمولی دو خطشو خوند و چند تا ورق زد ، داد دستم گفت ما خودمون  قرآن رو داریم که کلی راه و رسم زندگی رو داخلش بیان کرده🙄

بس حلقه زدم بر درو حرفی نشنیدم__من هیچ کَسم؟؟ یاکه دراین خانه کسی نیس؟🥺
خوندمش منم قشنگ بود واقعا ولی حیف غمگین بود ، هر دو درنهایت هم دوست داشتم ولی تلخ بود😢😢

اونم خیلی شنیدم ولی نخوندم،مادام کاملیا هم قشنگ بود

الانم دارم غرور و تعصب میخونم

اگه کابری اولمو داشتم الان همه منو میشناختن..کابری قبلی، قاب عکس خالی🌱🌹
الان یادم اومد مغازه خودکشی  دخترجان خودت باش پنج قدم فاصله هم خیلی قشنگ بودن حیف بود نگم😁

دختر جان خودت باش از کتابهایی بود که باعث شد حسابی عزت نفسم زیاد بشه خیلی دوستش داشتم 😍