2777
2789
کجایی؟ چقدر لوس!  ما 28 درجه هوای پاییزمونه

چالوس

جنوبین شما؟ خب اونجا عادیه بدنتون عادت کرده 

واقعا گرمه 

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
کجایی که ۲۸ درجه هست 

چالوس

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم شمالم الان 34 زده

الان اره اینجا زده 37 

ولی  بیشینه ش کله ظهر همون 44 

شب هم تا 15 درجه میرسه ینی کمینه ش

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
چالوس جنوبین شما؟ خب اونجا عادیه بدنتون عادت کرده  واقعا گرمه

خیر منم شمالم 

هیچ وقت هم به گرما عادت نکردم و عادت نداشتم و عادت نخواهم داش 😐😐😐کلا اینجا تا دهه اول شهریور جهنمه بعدش افت دما داره و درست میشه

چرخ بر هم زنم اَر غیر مرادم گردد_من نه آنم که زَبونی کِشَم از چرخِ فلک____کاربری انتقال یافته از تاریخ 02/3/20 
چالوس جنوبین شما؟ خب اونجا عادیه بدنتون عادت کرده  واقعا گرمه

شاید باورت نشه ، اصلا کسی بیرون نمیره 

که بدنش عادت کنه😂

همه خونه میمونن . از گرما هم متنفرن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."