daughterofmoon مدیر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1320 عنوان تیرگی بیکینی | مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 52 پست کسی میدونه علت یکهو تیره شدن بیکینی و کشاله ران چیه؟😥😭برای درمانش چیکار باید کرد؟😟 وان بار که کوه برنتابد غم ماست 1402/05/20 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daughterofmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1320 از پودر موبر استفاده کن، ژیلت سیاهش میکنه پودر موبر سفیدش میکنه، برا من که اینجوریه اصلا ژیلت استفاده نمیکنم خودمهمیشه موبر ولی الان ی چند باری هست که نوره استفاده میکنم چون میگفتن سفید میکنه حالا نمیدونم بخاطر اونه ک اینطوری شد یا دلایل دیگه وان بار که کوه برنتابد غم ماست
daughterofmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1320 سیا سفیدش چه فرقی برا نردا داره؟!! خوبه ما به کجه کوله هاشون گیر نمیدیم🤦🏼♀️🤦🏼♀️ وآسه اونا ک فرقی نداره من واسه خودم میخوام وان بار که کوه برنتابد غم ماست
daughterofmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1320 حنا بزار گلم سفیداب استفاده کن از صابون بچه استفاده کن نوره بزن ژیلت نکش لباس تنگ نپوش گاهی وقتا تو ... حنا چی؟همونایی ک میزنن ب مو وان بار که کوه برنتابد غم ماست
daughterofmoon مدیر استارتر عضویت: 1401/12/01 تعداد پست: 1320 من بعد لیزر موی زائد هربار بیکینیم تیره تر شد اول فکر میکردم پوستم زیادی حساسه دوستم ک اپراتوره گفت ... اععع یعنی لیزر تاثیری نداره😐😐😐😐💔💔💔 وان بار که کوه برنتابد غم ماست
نیکی_خانوم_هستم عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 6310 من بعد لیزر موی زائد هربار بیکینیم تیره تر شد اول فکر میکردم پوستم زیادی حساسه دوستم ک اپراتوره گفت ... زایلاپی موقع لیزر نمیزدید؟چون باعث تیره شدن میشه .
maahiiiiiii عضویت: 1400/07/06 تعداد پست: 11 زایلاپی موقع لیزر نمیزدید؟چون باعث تیره شدن میشه نه نمیزدم بعد لیزرم التهاب یا سوختگی اصلا نداشتم
winter_girl79 عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 332 حنا چی؟همونایی ک میزنن ب مو آره گلم من میزارم ی هفتس هر روز فعلا ک نارنجیه 😂 میگن رنگش بره تیذگیشم میره روشن میشه البته بگم تیرگی من زیاد نیست خدا چہ قشنگ میگه : 'وﷲیعلممافیقلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️
winter_girl79 عضویت: 1401/05/22 تعداد پست: 332 عآخه یهویی اینجوری شد ماله منم انقد توی این یکسال بهش رسیدم بهترشده بود ی ماهه باز تیره تر شده نمیدونم اشکال از کجایه باز شروع کردم به حنا گذاشتن خدا چہ قشنگ میگه : 'وﷲیعلممافیقلوبڪم' حواسم هست تو دلت چے میگذرھ:)♥️'️