وقتی خیلی ناراحتین وقتی هیچ راه حلی برای مشکلتون نیس و از همه بدتر هیچ کسی و هم ندارین که بغلتون کنه باهاش حرف بزنین که بهتون راه حل بده یا ارومتون کنه چیکار میکنین ؟ من الان تو این موقعیتم و الان دو ساعتها فقط دارم گریه میکنم چشام درد گرفته اما نمیدونم چیکار کنم میدونم این وضعیت ادامه داره و فقط برای امروز نیست فقط میخوام بدونم چیکار کنم وقتی اینجوری شده هیچکس و هم ندارم بهم راه حل بده دارم دق میکنم
🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمیبینم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چون یکی هست باالاخرع چند وقت یه بار بریم بیرون دور بزنیم یا حرف بزنیم
من اونیکی رودارم نزدیک به پونزده ساله باهاشم ولی این تنهایی که دارم الان میکشم ازدست اونه وسط راه بادوتابچه تنهام گذاشت ورفت برای خودش زندگی جدیدبچه ی جدید انگارمایه دست مبل بودیم گوشه ی خونش که دیگه زهواره مون دررفته بود وبایدتعویض میشدیم الان رفتیم گوشه ی انباری داریم خاک میخوریم....
فقط میدونم حالتو با خودت خوب کن. که هیچ وقت حالت از کسی نگیره. انقدر با خودت خوشت باشه که نیازی به کسی نداشته باشی. من تلاش خودم به همینه... میخوام با خودم حالم خوب باشه. من یه افسرده بودم که قرص میخوردم ولی الان حالم خوبه... سخته و زمانبر ولی شدنی👍💯
از لحاظ سنی شاید از منم بزرگ تر باشین ولی روحی و دغدغه ای از من کوچیکترین ،شبیه چندین سال پیش من ،که یکنفر دیگه هم دقیقا این حرف خودمو به من زد ولی تازه الان به نتیجه رسیدم که دغدغه اون روزام دغدغه ی بزرگی نبوده من کوچولو بودم و ناکافی برای خودم