2777
2789
عنوان

وقتی از همه چی بریدین چیکار میکنید 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 50 پست
ازدواجم بکنی معلوم نیست از تنهایی در بیایی من ازدواج کردم تنهاترشدم.... فقط سرگرمیم دخترمه.. پشت خ ...

چون یکی هست باالاخرع چند وقت یه بار بریم بیرون دور بزنیم یا حرف بزنیم 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اونیکی رودارم نزدیک به پونزده ساله باهاشم ولی این تنهایی که دارم الان میکشم ازدست اونه وسط راه بادوتابچه تنهام گذاشت ورفت برای خودش زندگی جدیدبچه ی جدید انگارمایه دست مبل بودیم گوشه ی خونش که دیگه زهواره مون دررفته بود وبایدتعویض میشدیم الان رفتیم گوشه ی انباری داریم خاک میخوریم....

از کجا میدونی.... شوهر من دو هفته یبار منو میبره خرید ررای دو ساعت همونجا نمیشه تو صورتش نگاه کرد هی میگه بریم.

نه مسافرتی نه تفریحی نه هیچی

من اونیکی رودارم نزدیک به پونزده ساله باهاشم ولی این تنهایی که دارم الان میکشم ازدست اونه وسط راه با ...

😔😔

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

فقط میدونم حالتو با خودت خوب کن. که هیچ وقت حالت از کسی نگیره. انقدر با خودت خوشت باشه که نیازی به کسی نداشته باشی. من تلاش خودم به همینه... میخوام با خودم حالم خوب باشه. من یه افسرده بودم که قرص میخوردم ولی الان حالم خوبه... سخته و زمانبر ولی شدنی👍💯

همه نه بعضیا خیلی خوشن حداقل یکی و دارن مرحم درداشون باشه 

عزیزم خیلی کوچولویی پس 🥺 

این فکرا رو از سرت بیرون کن بخاطر فرار از خونه پدری هم ازدواج نکن خودتو بیچاره میکنی به امید نجات ،اینو از کسایی بشنو که تا تهشو رفتن

فقط میدونم حالتو با خودت خوب کن. که هیچ وقت حالت از کسی نگیره. انقدر با خودت خوشت باشه که نیازی به ک ...

مشکلم تنهاییمه برام تکراری و حوصله سر بره 

عزیزم خیلی کوچولویی پس 🥺  این فکرا رو از سرت بیرون کن بخاطر فرار از خونه پدری هم ازدواج نکن خ ...

از کجا فک کردین کوچولو ام؟

مشکلم تنهاییمه برام تکراری و حوصله سر بره 

خب هدف داشته باش. چرا فکر میکنی با ادما حوصله ت سرجاش میاد. 

برای مردای الان نهایت یکسال جذابیت داشته باشی. عشقی دیگه وجود نداره. از نظر من عشق تو قصه هاست

خب هدف داشته باش. چرا فکر میکنی با ادما حوصله ت سرجاش میاد.  برای مردای الان نهایت یکسال جذابی ...

هدف دارم اما به زور هیچ ذوق و حوصله ای ندارم برای هدفم دوست دارم فقط بمونم تو اتاقم یا به زور کارامو انجام میدم اونم چون مجبورم 

از کجا فک کردین کوچولو ام؟

از لحاظ سنی شاید از منم بزرگ تر باشین ولی روحی و دغدغه ای از من کوچیکترین ،شبیه چندین سال پیش من ،که یکنفر دیگه هم دقیقا این حرف خودمو به من زد ولی تازه الان به نتیجه رسیدم که دغدغه اون روزام دغدغه ی بزرگی نبوده من کوچولو بودم و ناکافی برای خودم