2789
عنوان

رژیم

143 بازدید | 17 پست

سلام من چند وقتی هست دنبال ی رژیم میگردم که سریع باهاش لاغر بشم بعد از کلی تحقیق و اینا تعریف آب درمانی و شنیدم خلاصه میخوام بگیرم ولی خب امروز به نتیجه رسیدم که بگیرم ولی خب ناهار و صبحانمو خوردم ولی از ساعت ۳ ظهر به بعد دیگ فست ام هیچی نمی‌خورم به مدت یک هفته 

اینطوریه که همش آب باید خورده بشه در صورت ضعف عسل افت فشار ام کردین نمک بخورین من وزنم زیاد بالا نیست ۵۵ کیلو ام ولی خب میخوام برسم ۴۸ 

اگر کسی پایس شروع کنیم باهم اینم اولین تایپیکمه پایه باشید هر روز میام گزارش کل روزمو میزارم براتون

حالا پایه ها دستا بالا نترسید یک هفته هیچیتون نمیشه کلی راجبش خوندم مطمئنم از این رژیم

منم میخوام رژیم بگیرم ول میکنم:/

من نمی‌خوام مشکلاتمو حل کنی نمیخوام ناراحتی هامو باهات شریک شم خودم از پسشون برمیام ولی تو فقط اون آغوش گرمی باش که وقتی از جنگیدن خسته میشم، بهش پناه ببرم همین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اتفاقا نخوردن نون و برنج باعث ریزش مو و کچلی میشه رژیم صحیح رژیمی ک ب جز ی تعداد محدود غذا بقیه ب ان ...

این رژیم برا پاکسازی بعد اینک تایم کوتاه مشکلی به وجود نمیاره

سلام  دست منم بگیرید از حداقل ۲۰ کیلو اضافه وزن رنج می برم اگر بتوانم با شما  حداقل ۱۰ کی ...

ای جان ارادت قوی باشه میتونی ما از ساعت ۳ استارت میزنیم پایه ای بسم الله هر روز ام گزارش میزاریم