2777
2789
منم خیلی دوست دارم ، خیلی خاصن 👍🏻 میشه چندتا اسم کوردی بگی ؟

والا عزیزم خیلی زیادن ولی الان هانا و رونیا و روژین تو ذهنم هست 

{•• فرخ لقا فرزند علی اکبر••} {•• اسماعیل فرزند محمدیار••} امواتم هستن اگه چشمتون به امضام خورد و دوس داشتین براشون فاتحه بخونید 🌹🍃 الهی خیر ببینین ❤️💛 هرکی خواست بجاش صلوات بفرستم بگه 🙏🏼
ربطی نداره اسم چه کسی بوده خاص یعنی اینکه کمیاب و نادر باشه نزدیک به صد هزار نفر ملیکا توی ایران ...

خاص واژه فقهی و عربی هست.

معانی مختلفی داره.

و این یکی از معانی هست که شما گفتید.

و لفظ خاص از بابت اصیل بودن گفتم.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاص واژه فقهی و عربی هست. معانی مختلفی داره. و این یکی از معانی هست که شما گفتید. و لفظ خاص از با ...

چرا سختش میکنی؟ فقهی و عربی؟ توی مکالمه روزمره و عادی ما به همین معنی استفاده میشه 

حتماً فاطمه هم از نظر شما خاصه؟

چرا سختش میکنی؟ فقهی و عربی؟ توی مکالمه روزمره و عادی ما به همین معنی استفاده میشه  حتماً فاطم ...

الان چرا شما بیهوده بحث میکنید.

من گفتم ملیکا خاص و نظر شخصی من بود.

همان ابتدا هم گفتم نظر شما محترمه.

لطفا احترام بزارید به نظرات وقتی براتون قابل قبول نیست!!

شما گفتید خاص نیسست معنی خاص اینه، بنده هم توضیح دادم...

این شما هستید که دارید پیچیده میکنید مسئله به این سادگی رو.

در پناه خدا باشید.

خدا خیرتون بده برای سلامتی و ظهور امام زمان عج صلوات بفرستید. و اگه راضی بودید برای آرامش و عاقبت بخیر شدن خانواده ام دعا کنید.                     هر گنه کاری، آینده ای دارد؛ و هر پرهیزگاری ،گذشته ای.     #قضاوت-ممنوع.... هرکسی لایک میکنم حتما براش صلوات میفرستم.
الان چرا شما بیهوده بحث میکنید. من گفتم ملیکا خاص و نظر شخصی من بود. همان ابتدا هم گفتم نظر شما مح ...

دوست خوب میدونی توی این سایت چکار میکنن؟ تبادل نظر! کجا به شما بی احترامی شد؟ ببین خودت داری سفسطه میکنی

معنی و کاربرد یک کلمه تعیین شده و قطعی هست و مثل تعریف زیبایی از دید هر کسی متفاوت نیست

شما که اطلاعات فقهی بالایی داری میدونستی اونی که میگی مَلیکه هست و ربطی به مِلیکا نداره؟ ملیکا اسم یک زن در افسانه های یونانی هست

اگه میدونستم مذهبی افراطی هستید و نمیشه باهاتون حرف زد باور کن خودمم نمیخواستم باهاتون همکلام بشم 

دوست خوب میدونی توی این سایت چکار میکنن؟ تبادل نظر! کجا به شما بی احترامی شد؟ ببین خودت داری سفسطه ...

حتما من بد صحبت و بیان کردم، عذر میخوام.

ولی شما هم بد بیان گردید مخصوصا اینجا که گفتید فاطمه!!

اصلا ربطی نداشت.

به زبان یونانی بله درست میگید، ولی ما ایرانی ها میگیم ملیکا...

و اینکه مذهبی نیستم!! این ی قضاوت بود.

اصلا جایگاهی ندارم که بخوام مذهبی باشم، افراد مذهبی خوب هستند، بخاطر رفتار و بیان من، به عقیده ای این حرف نزنید.

ممنونمم از شما.

بازم ببخشید.

و حق با شما هست.

قشنگه، امیدوارم معنی قشنگی داشته باشه. آیشن هم قشنگه!! خدا حفظشون کنه براتون

نمیدونم معنیشو 

مرسی عزیزدلم خودم اصلا جز گزینه هام نبود روزی که بدنیا امد عاشق این اسم شدم

باباش نمیزاره عکس دخملشو جایی بزارم 😑🥺                          بزارم مشخصاتشو بگم به دلم نمونه حداقل🥺😜🤭                   دخملیم چشاش درشت و خوشمل مشکی تیله ای مثل مامانش داره😍😅 مژه هاشو که نگم عجیب دل میبره 🥰 پوست سفید برفی 🤍♥ لباش خوداااا نگم غنچه ای و قرمز قرمز 😍💋 صورت گرد و توپولی دلم میخواد گاز بگیرم ولی دخمل لوس باباش گریه میکنه😑🥺                                                                           عشقولیم زود بزرگ شو که کلییییی باهم کار نکرده داریم کلی خرید داریم باهم کلی باید باهم شهربازی بریم و دیوونه بازی دربیاریم 😅 🥰 دوست دارم ولی نه بیشتر از باباییت یادت باسه هاااا😅