2777
2789
عنوان

فیلم ترسناک😨😰

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 19 پست
ترسناک خوب نیست اصلا

اتفاقا عالیه خیلی لذت داره

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

اتفاقا عالیه خیلی لذت داره

منظورم این بود فیلم ترسناکی که خوب باشه نیست😂🤦🏻‍♀️

¸„.-•~¹°”ˆ˜¨ هیچ وقت بیخیال رویایے کـہ تمام زنـבگیت בنبالش بوבے نشو ¨˜ˆ”°¹~•-.„¸

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از نظر من اینا اصلا جالب نبود ولی طبیعتا فیلم سلیقه ایه دابه سجین ۳حرفیها عذاب جن نوارهای ...

واااای منو این همه خوشبختی محاله🤩🤩🤩😄😄ممنون عزیزززززم ❤❤❤❤

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

منظورم این بود فیلم ترسناکی که خوب باشه نیست😂🤦🏻‍♀️

مگه میشه نباشه دختر بستگی داره خب شما تا الان چی دیده باشین ژانر وحشت هم ژانرهای مختلفی داره بیننده میتونه ژانر مورد علاقه اش رو دنبال کنه. 

از موضوعات جن و تسخیر شدگی بگیر تا ماورایی و ترسناک جنایی و معمایی،  یا ترسناک آدمخواری و زامبی،  یا اسلشر که اونم هارد کورد و سافت داره حتی ترسناک کمدی

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

واااای منو این همه خوشبختی محاله🤩🤩🤩😄😄ممنون عزیزززززم ❤❤❤❤

خواهش میکنم 😂❤💋🌹