2777
2789
عنوان

بچه ها یه قوطی کره بادوم زمینی دارم چیکارش کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 26 پست

تو کوکپد بزن کره بادوم زمینی چیزایی ک میشه باهاش درس کرد برات بالامیاد ولی میتونی شکر اب شده با حرارت رو با ۳۰۰گرم شیر و کره بادمو و یه قاشق نشاسته بزاری داغ بشه شبی فرنی رقیق (حالت بستنی اب شده)ک شد بزاری ت یخچال  و بجاش بستنی با طعم کره بادوم زمینی بخورید،اگ نخواستی با حرارت کار کنی شکر معمولی با خامه صبحانه بزن نشاسته هم حذف کن...عقد با همزن مخلوط کن همه ی موادو تا شبی بستنی اب شده بشه..اگ تونستی ثعلبم بزن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم بد میشه از بوش و مزش 

با یچیزی ترکیبش کن  خودش تنهایی خوشمزه نیست با نوتلا . مربای البالو یا شبر عسل بخورش

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

باز من یه شیشه بزرگ ارده دارم خوشم نمیاد بخورم دلم میخواد کره بادوم زمینی بگیرم😕

نگاهت به آن بالا باشد تا دلت از  آدمهای این پایین نگییییییردخالق تو راشاد آفریدآزاد آزاد آفریدپرواز کن تا آرزو پرواز را باور نکن...(تویی که داری این پست رو میخونی الهی خدا جوری شادت کنه که اشکات بند نیاد از خوشییییی
کاش میشد قاطی شکلاتش کنم بدم بچه ها بخورن

ترکیبش با شکلات منو یاده  بچگیم میندازه 

بابابزرگم برامون از کویت شکلات با طعم کره بادام زمینی میورد عاااالی بود هنوز مزش زیر زبونمه😍

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲
تو کوکپد بزن کره بادوم زمینی چیزایی ک میشه باهاش درس کرد برات بالامیاد ولی میتونی شکر اب شده با حرار ...

مرسی فردا یه کم درست میکنم ببینم چطور میشه

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
معجونش کن  کره بادوم زمینی شیر  موز یخ زده دوست داشتی خرماام بنداز توش  این معجو ...

حتما امتحان میکنم 😘🌷

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
ترکیبش با شکلات منو یاده  بچگیم میندازه   بابابزرگم برامون از کویت شکلات با طعم کره ...

ممنونم عزیزم 🌷😘 حتما شکلات های خیلی خوشمزه ای بودند😍

مشمول الضمه شدی الان من کره از کجا بیارم این وقت شب😂😂😂😂دلم خواست

وای ببخشید گلم