2777
2789
برو جلو درخونه ش ومحل کارش وتحویل نگرفت زنگ بزن ۱۱۰بیاد وقضیه روبرای مامور تعریف کن وازش بخواه یک گز ...

موقع تحویل دم در یا محل کارش باید شاهد هم داشته باشم؟!! می‌تونه ادعا کنه تحویل ندادم؟!! 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
موقع تحویل دم در یا محل کارش باید شاهد هم داشته باشم؟!! می‌تونه ادعا کنه تحویل ندادم؟!! 

تووقتی بری جلوی محل کارش وخونه ش ومامور بیاد وببینه که تحویل نمی گیره واسه هردوتاجا گزارش می نویسه واون نمی تونه بزنه زیرش

احترام احترام میاره....

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره اینو گفتن بهم ولی آخه بچه روبرت کلانتری صورت خوشی ندارع،،،مثلا ببریم محل کار چون امضا و ندادیم م ...

بله حتما باید امضا بگیری ازش بابت تحویل شاید پشت این کارش قصد و قرضی باشه خودتو تو دردسر ننداز کلانتری چرااااا عیب داره واقعا اینطور نیست و این دیدگاه خوبی نیست عزیزم کلانتری جایی هست برای رفع مشکلات مردم به فرزندت هم اینجوری آموزش بده که اونجا جای بدی نیست و پلیس دوست بچه هاست

تووقتی بری جلوی محل کارش وخونه ش ومامور بیاد وببینه که تحویل نمی گیره واسه هردوتاجا گزارش می نویسه و ...

کلانتری صبح و شب ندارع ک،،،،کار اداری محسوب میشه تحویل بچه ها؟!! بزارم صبح؟!!

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
کلانتری صبح و شب ندارع ک،،،،کار اداری محسوب میشه تحویل بچه ها؟!! بزارم صبح؟!!

ببین نباید بری کلانتری می ری تومحل وزنگ می زنی ۱۱۰،کلانتری گشت رو اعزام می کنه اونجا،۲۴ساعته هم‌هستن هروقت دلت خواست زنگ بزن

احترام احترام میاره....
امتحانشو دادام منتظر اعلام نتبجه م

سلام‌. لطفا جواب بدین، خیلی لازم دارم.‌‌ تو نت نتونستم پیدا کنم.

مرد میتونه بدون هماهنگی و اجازه و رضایت زنش، بچه ی شیرخوار شیر مادری رو برداره با خودش ببره مهمانی خونه دیگه ای؟؟ طلاق نگرفتن

بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است...