2777
2789
عنوان

کدبانو ها

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 30 پست
ممنون از راهنماییتون  ببخشید وایتکس یا جوهر نمک رو باید با اب رقیق کنم بعد استفاده کنم یا نه ه ...

نه عزیزم برا سرویس بهداستی جوهر نمک همه جاش بریز بزار یه ده دقیقه بمونه  بعد با فرچه بساب و بعد آبکشی برای سینک و روی کابینتها و جایی که لک هست وایتکس بپاش اون هم کمی. بمونه. بعد تمیز کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشوهرت برو تنها خسته میشی. پودررخشا برای سینک و سرامیک سرویس وحمام خوبه،اسپری چندمنظوره،اسکاچ ،سیم ...

شوهرم سرکاره

مامانمم اهمیت نمیده بخاطر همین کسی نیست کمکم

مرسب عزیزم از راهنماییتون 

شوهرم سرکاره مامانمم اهمیت نمیده بخاطر همین کسی نیست کمکم مرسب عزیزم از راهنماییتون 

اها میتونی از شرکت خدماتی معتبر ی نیروکمکی بگیری . 

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

اسی هر کار میکنی بکن فقط جوهر نمک را به شیرالات نزنی که سیاه میشه و بدبخت میشی 

از طرف یه بدبخت

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
شوهرم سرکاره مامانمم اهمیت نمیده بخاطر همین کسی نیست کمکم مرسب عزیزم از راهنماییتون 

کاش یه موقع بری که شوهرت هم باشه .اینجوری تنهایی خیلی سختت میشه عزیزم 

خونع را چند اجاره کردین؟

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
کاش یه موقع بری که شوهرت هم باشه .اینجوری تنهایی خیلی سختت میشه عزیزم  خونع را چند اجاره کردین ...

چون خونمون از خونه ی بابام 1 ساعت فاصله داره نمیتونم هی برم و برگردم

بخاطر همین باید برم همونجا بمونم تا زمانی که کارا تموم شه برگردم

خونه هم 170 میلیون رهن با ماهی 2 نیم اجاره کردیم 

ممنونم  بعد بوی قوی داره مثل وایتکس؟

بله بوش از وایتکس بهتره حتما پنجره رو باز بذار و به هیچپجه با وایتکس قاطیش نکن گاز سمی تولید میکنه

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید