2777
2789
عنوان

حق ثبت مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 2576 بازدید | 19 پست
پس شما ازدواج‌ و شغل زن میدونی! جالبه به اسم اسلام واس دادن بهمون پول میدن مثل زن خراب خوشحالم هستیم ...

بایدم خوشحال باشی وقتی ذهنت اینقد مریضه 

یعنی زن فقط برای.... خوبه؟

پس اونهمه کاری ک صب تاشب تو خونه واسه رفاه حال خانواده میکنه چیه؟

دادن شغل نیست 

خانه داری شغله 

مادر بودن شغله ک از قضا جز سخت ترین شغلای دنیام ب حساب میاد 

اینکه مرد از صب تا شب بره شب بیادخونه غذاش حاضر باشه چاییش اماده باشه خونش مث دسته گل باشه بچهاش تر گل ورگلو مرتب باشن اینا حاصل ذحمات شبانه روزیه یه زن تو خونس از نظر من کار درستی نیست ک این ذحمات بدون پاداش باشه (اونم وقتیکه خودشون واسه یه ساعت اضافه کاری حقوق میگیرن)اون زنی ک شوهرش پاداششو حقو حقوقشو نمیده باید یه چیزی این وسط باشه ک بره دنبالش مثل مهریه مثل حق نفقه و....

این افکار کثیف امثال شماس ک زن رو عروسک جنسی میبینیدید چون ذهنتون خرابه و بعیدم نیست ک در اضای هردفعه امیزش بخواید از طرفتون پول بگیرید یا با شرطو شروط خودتونو در اختیار طرف بزارین 

از نظر من سک.س تنها راهیه برای برطرف کردن نیاز دوتا انسان هم زن هم مرد باید بدون هیچ اجبارومحدودیتی باهم باشن 

ولی شما اگ اینقددد حستون بده ۱۴ تا شاخه گل رز گزینه قشنگیه🙂

تازه حق ثبتم نداره

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بایدم خوشحال باشی وقتی ذهنت اینقد مریضه  یعنی زن فقط برای.... خوبه؟ پس اونهمه کاری ک صب تاشب ...

زندگی مشترک یعنی دوطرف دارن زحمت میکشن وقتی آقا کار میکنه زن هم خونه داری میکنه یا هردو کار‌میکنن خونه داری هم مشترکا انجام میدن اگه آقا پول نیاره چجوری غذا درست میکنید یا تر و‌خشک‌بچه و‌فلان و‌فلان. مردی که حق و حقوق زن و بچه رو تو‌زندگی نمیده مهریه هم نمیده. طلاق هم نمیده چون زن مهریه داره مرد هم حق کل زندگی زن دستشه چون پولش و داده دیگه. شما به این راضیی؟ ضمنا من مهریه ام همونه که گفتی واس کسی هم‌نسخه نپیچیدم‌ نظر شخصیم و گفتم‌و‌ درواقع قانون و که دست من نیست. من نظرم راجع به مهریه همونه که گفتم خودمم نگرفتم شما نظرت چیز دیگه است به خودت ربط‌داره چه توهینی به شما کردم که به خودت گرفتی و این همه چرت و پرت نوشتی. بمن چه شما چه نظری داری به شمام ربطی نداره نظر من‌چیه. این نظر یکی با شما یکی‌ نیس توهین به شما نیس‌که انقد زشت برخورد میکنید. شما مهریه بگیر من نمیگیرم‌ و ترجیح میدم دنبال حقوق اصلی زنای جامعه ام باشم نه پولی که الکی به اسمشونه و آخرشم هیچی اش و نمیتونن بگیرن و‌ قوانین و‌طوری نوشتن که انگار زن عروسک جنسیه و مرد صاحبشه.

زندگی مشترک یعنی دوطرف دارن زحمت میکشن وقتی آقا کار میکنه زن هم خونه داری میکنه یا هردو کار‌میکنن خو ...

نمیدونم شایدم حق باشما باشه

فقط نمیدونم چرا منم ک متاهلم مهریه دارم اونم بالا و علاوه براون ی بخشی از خونمون ب ناممه چرا حس عروسک بودن ندارم؟

نمیدونم چرا شوهر من خودشو مالک و صاحب من نمیدونه نمیدونم مشکل از منه ک تاحالا اجازه ندادم شوهرم از مرزای خوذش رد شه یا چی...؟

نمیدونم شایدم مشکل از شوهرمه ک زیادی شعورش بالاست ک توهیچچ زمینه ای حتیی طرز پدششم نخواد منو محدود یا عوض کنه نمیدونم 

الان میفهمم نظر منو شما هردو کاملاااا درسته شما از دیدگاه خودت من از دیدگاه خودم 

شما زن رو عروسک بی اختیار میبینید من مالک ی زندگی چه با مهریه چ بدون مهریه زن همچی تویه زندگی ن فقط یه چیز 

پس ادامه ندیم دیگه

بسیاری از قوانین مربوط به حقوق خانواده از شرع مقدس اسلام برداشت شده است. مهریه نیز یکی از همین مباحث است که امروزه تبدیل به قانون کشور شده است. در واقع مرد در زمان نکاح ملزم می شود تا مال یا مبلغی را به عنوان مهریه در اختیار زن قرار دهد و زن نیز می تواند از زمان عقد هر زمان که اراده کرد آن را مطالبه. همواره اشاره شده است که میزان مشخصی از مهریه را طبق قانون نمی توان برای تمامی زوجین در نظر گرفت و این مسئله در درجه اول به توافق طرفین بستگی دارد. از این رو، سعی داریم به این سوال پاسخ دهیم که در قانون جدید مهریه 14 سکه در سال 1402 چگونه است؟ برای یافتن پاسخ این پرسش با ما همراه باشید.