2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

عزیز خودکشی گناه نابخشودنیه و هیچ توجیهی نداره نزار افکار و وسوسه شیطان تو رو برای همیشه از رحمت خدا ...

خستم به خوده خداقسم دیگه هیچ راهی یرام نمونده

خستم به خوده خداقسم دیگه هیچ راهی یرام نمونده

دوست داری حرف بزنیم ،فقط باید آروم باشی درست فکر کنی ببینی مشکل چیه و حلش کنی حتمااااا راه حلی داره ایمان داشته باش که مشکلات بزرگتر از قدرت تو‌نیستن فقط راه حلش رو پیدا نکردی هنوز اگه یک درصد هم راه نداشته باشه خداوند گفته با صبر و نماز (یعنی نزدیکی به وجودش)تحمل کنید گشایش حتما اتفاق میوفته

دوست داری حرف بزنیم ،فقط باید آروم باشی درست فکر کنی ببینی مشکل چیه و حلش کنی حتمااااا راه حلی داره ...

من یه ساله همه جوره سرکوفتی شنییدم حالا حاملگیم به کنارکه تا سرحد مرگ کتک میخوردم خانوادم هیچ جوره پشتم نیستن ده روزیه بارمیرم خونشون باکلی منت حرف دلم میگیره برمیگردم پس کواون خدا چرا نمیبینه منو ننیبینه این طفلمو من دلم برا بچم میسوزه میگم من مقصرم دنیاش اوردم چراخدا دلش برای منه بندش نمیسوزه

من یه ساله همه جوره سرکوفتی شنییدم حالا حاملگیم به کنارکه تا سرحد مرگ کتک میخوردم خانوادم هیچ جوره پ ...

خواهر گلم جلو پاتو نبین صبور باش شاید همین بچه فردا بشه مایه آرامش و زندگی خوبت سعی کن اگر جایی از رفتار خودت غلطه درستش کنی صبر و تحملت رو بالا ببر سعی کن خوبی‌های زندگیتم ببینی و بابتش شکرگزاری کنی ی مدت بیا و فقط خوبیها رو ببین و نتیجه شو تو زندگیت ببین یعنی زندگیت هیچ خوبی نداره ؟همینجا ی کاربر بود که ناگهانی فلج شده بود و چندین ماه افتاده شده بود گریه میکرد التماس میکرد براش دعا کنند برگرده به همون زندگی سابق که از دست مادرشوهر و شوهرش اذیت میشد قربونت برم ی لحظه چشماتو باز کن زشتی ها رو پس بزن تا خدا و وجودش رو ببینی اونوقت شروع کن حال دلت و حال زندگیت رو خوب کن 

خواهر گلم جلو پاتو نبین صبور باش شاید همین بچه فردا بشه مایه آرامش و زندگی خوبت سعی کن اگر جایی از ر ...

من جونم درمیره برای این بچه ولی نشده یه بارسره سفره بشیم ازحرفاوفحش هاش گریه نکنم یه شب نشده ناله نفرین نشنوم بخوابم جوابشونمیدم چون چیزی بگم پامیشه کتک میزنه نه دلم به خانوادم خوشه نه به زندگیم فقط این بچس که همپای من اذیت میشه

میگه بچه میخواستیم چیکار الان اگه بچه نبود وعضمون خوب بود توخونه سروصدانبود خرج نداشتیم 

با ملاطفت باهاش حرف بزن ببین شاید از جای دیگه دلش پره بهونه ش اینه سعی کن دنبال دلیلش باشی باهاش حرف بزن بگو این بچه روزی خودش رو همراهش داره