2777
2789

دعا کنین منم بتونم عمل کنم  پولشو ندارم   الان چند میگیرن؟؟درسته ک بی ام ای بالای ۴۰ باشه نصفشو برمیگردنن؟

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

دعا کنین منم بتونم عمل کنم  پولشو ندارم   الان چند میگیرن؟؟درسته ک بی ام ای بالای ۴۰ ...

فکر کنم ۸۰ میلیون بله بی ام ای بالای چهل بیمه تامین اجتماعی تا حدودی برمیگردونه پول رو

من ۹۰ کیلوام عزیزم شما برنگشت وزنتون؟

من به دلیل مصرف زیاد شیرینی جات ده کیلو برگشت در طی یکسال اگر شیرینی جات و ورزش و رعایت میکردم همون غدای اصلیم و میخوردم همون ۶۵ کیلو ثابت میموندم چون خواهرم هنوز همون ۵۵ کیلو مونده سه سال برگشت نداشت چون اون اندازه من شیرینی جات نخورد اگرم خورد هفته ای یه بار نه مثل من هر روز هر روز

دعا کنین منم بتونم عمل کنم  پولشو ندارم   الان چند میگیرن؟؟درسته ک بی ام ای بالای ۴۰ ...

بیشتر از نصف و برمیگردونن دوست من بی ام آی ۳۵ بود قبل عمل خودش از عمد انقدر خورد تا بی ام آی رفت بالای چهل با بیمه عمل شد 

بیشتر از نصف و برمیگردونن دوست من بی ام آی ۳۵ بود قبل عمل خودش از عمد انقدر خورد تا بی ام آی رفت بال ...

منم همینکارو میخوام بکنم اما خب میترسم یوقت چیزیزم نشه 😕

نه بابا فقط یه مدت بی عذاب وجدان میخوری حال میکنی هیچی نمیشه

همین الانشم حالم بده نمیخوام برم تو جمع بدم میاد از خودم حالا چاقترم بشم😔

من خودم با BMI 35 عمل کردم و خیلی راضیم در عرض 6 ماه 25 کیلو کم کردم. من پیش دکتر شاهین جمیلی عمل کردم خیلی راضیم. یکی از دوستام یک سال پیش عمل کرد اون 55 کیلو وزن کم کرد.
این آدرس و شماره تماس شونه

تهران، بلوار اباذر خیابان مقداد پلاک ۹

۰۹۳۶۳۶۶۸۷۷۴

من خودم با BMI 35 عمل کردم و خیلی راضیم در عرض 6 ماه 25 کیلو کم کردم. من پیش دکتر شاهین جمیلی عمل کردم خیلی راضیم. یکی از دوستام یک سال پیش عمل کرد اون 55 کیلو وزن کم کرد.
این آدرس و شماره تماس شونه

تهران، بلوار اباذر خیابان مقداد پلاک ۹

۰۹۳۶۳۶۶۸۷۷۴