2777
2789
عنوان

اسم ماشین 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 25 پست
نه بابا همین دختر بودن خوبه :)))))  من از اون دخترام که توجه به ماشین دارم 🧃

خو دخترم که هستیم پول شم نداریم 🙃😂من عاشق ماشین و رانندگی ام 

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خو دخترم که هستیم پول شم نداریم 🙃😂من عاشق ماشین و رانندگی ام 

تسلا رو هم اضافه کن 

من مامانم نمی‌ذاره رانندگی کنم :(((( دوست نداره

ولی بابام خیلی دوست داره میگه با استعدادی 

InTj...so nevermind...همون خسته ی ۲۴/۷ ام
تسلا رو هم اضافه کن  من مامانم نمی‌ذاره رانندگی کنم :(((( دوست نداره ولی بابام خیلی دوست د ...

عه تسلا رو دیگه نگو 🥺🚶🏻‍♀️تو خواب میبینیم ان‌شاءالله 🤦🏻‍♀️

باو هروقت سنت رسید یک و دو نکن فرداش فورا واس گواهینامه ثبت نام کن مثه من 

عشقه بخدا 

✌🏻🖤‌‌‌‌‌‌‌از کردستان تا گیلان جانم فدای ایران🖤✌🏻                           🖤🕊️از زاهدان تا تهران جانم فدای ایران🕊️🖤                                                                                                                             بعد چند وقت برگشتم خواستم امضا مو پاک کنم                            گفتم ولش بمونه به یادگار 😉
عه تسلا رو دیگه نگو 🥺🚶🏻‍♀️تو خواب میبینیم ان‌شاءالله 🤦🏻‍♀️ باو هروقت سنت رسید یک و دو نکن فردا ...

من امسال بیست سالم میشه :) 

و رانندگی بلدم 😂

من امسال بیست سالم میشه :)  و رانندگی بلدم 😂

عه دوسال ازت بزرگترم ک 

ولکن پس گوش نده😂😂😂

عه دوسال ازت بزرگترم ک  ولکن پس گوش نده😂😂😂

نه مامانم از اوناییه که باید بهش گوش کنی 

گاهی اوقات می‌شینم😂🧃

اما تو‌ جاده نمی‌ذاره

خوشبختم 

نه مامانم از اوناییه که باید بهش گوش کنی  گاهی اوقات می‌شینم😂🧃 اما تو‌ جاده نمی‌ذاره خوشبخ ...

آخه جاده خطرناک تره شاید واسه همینه

من تاحالا چهار بار تو جاده رانندگی کردم یبارش فقط منو مامانم بودیم از شهرمون رفتیم یه شهرستان خب موقع سبقت گرفتن مامانم فهشم میداد ولی ترسش شکست فهمید رانندگیم خوبه😂😂😂😂

فداتشم منم همین‌طور 

آخه جاده خطرناک تره شاید واسه همینه من تاحالا چهار بار تو جاده رانندگی کردم یبارش فقط منو مامانم بو ...

مامانم وقتی میشینم پشت فرمون جیغ میزنه😂😂🧃

رانندگیم اوکیه چون بابام یادم داده 

ولییییییی 

میگه الان میریم زیر تریلییی 😂

بعد نمی‌دونم تریلی رو از کجا در میاره

یه بار سر این حرفش از بس پشت فرمون خندیدم میخواستم بخورم به یه دنا 😂

خوشبحالت من هنوز تو جاده نه😂

بابام میگه من خیلی سریعم و یکم بی کله🧃😂

مامانم وقتی میشینم پشت فرمون جیغ میزنه😂😂🧃 رانندگیم اوکیه چون بابام یادم داده  ولییییییی&nb ...

نه خدارو شکر ما از اون برهه ی جیغ زدن گذشتیم 😂😂

همه مامانا همینن بخدا😂😂🤦🏻‍♀️

ان‌شاءالله تو جادم رانندگی می‌کنی و اینام میگذره