اصلا من زمانی که نامزد بودیم به شوهرم اجازه همچین سوالایی و ندادم چون اگه سوالم میکرد نشون میدادداره به شخصیت من توهین میکنه یعنی چی عکس خصوصی بده ببینم خوبه یا نه میخوام خوب نباشه 😡بهش رو نده
💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓 ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤ میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞
به هیچ وجه نمی فرستم و با این بیشعورم جواب رد میدم که چنین درخواستی کرده چون میخواد سو استفاده کنه یه تف میندازم تو صورتش
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
آره یه جورایی غیرت نداره .همبن فردا زندگی رابطه ۳ سام میخواد.اونیکه غیرت دارا رو ناموس خودش هیچ وقت این رو نمیخواد از رابطه فیلم بگیره یا عکس نود تو گوشی داسته باشه.من فقط یه کرمانشاهی دیدم اینجوری بود
اگه واقعن قصدش ازدواجه خوب هر دو تون از همدیگرو ببینین بهتره.شاید ب نظر شما بعدن یکی تون دید و حال نکرد.ولی عکس رو زیاد موافق نیستم.البته این نظر منه با احترام ب نظرات بقیه دوستان گرامی
نمیدونم ازین نظر گفتم که خب هر کس سلیقه ای داره شاید از اون نظر هم باید کشش وجود داشته باشه ، ببخشید ...
چه چیزی میگی .کشش به خود فرد و هیکل و اندام ظاهریه . که اندام خصوصی رو جذاب میکنه .شاید فکر کرده اندام خصوصی نداری. وگرنه شک نکن که قصدش شومه
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
ببین شما الان چن وقته با همین؟دیگه بیشتر اخلاق و رفتارش باید دستت اومده باشه.اگه صرفا با هم دوستین ک این کارو ازت خاسته واسش انجام نده ولی اگه نامزدین خوب اون قضیش فرق میکنه.شایدم قضیه بر عکس بشه شما ببینی و خوشت نیاد.