2777
2789

خیلی آخه میلنگه داستانش که کشف شده آدم فضایی و تو آمریکا جسد ی فضایی رو پنهون کرده بوده دولتش و روش آزمایش انجام می‌داده 

من نمیگم اوم فضایی وجود نداره خودمم هم بهش باور دارم ولی مگ میشه از بین این همه کشور فقط سفینه فضایی بیاد راست بیفته تو یه دریاچه تو کشورشون و از اون بر یه افسر هوایی امریکا اونو ببینه وقتی بهش نزدیک بشه یهو اون سفینه فضایی پرواز کنه و برگرده تو آسمون چطور تو کشور دیگ ای نیفتاده؟

میلیارد ها ساله این کره وجود داره تازه الان میان ابراز نگرانی میکنن ک می‌ترسیم موجودات فرازمینی ب ما حمله کنن و تو این نزدیکی جنگ ب پا بشه با فرازمینی ها 

چطور به نسل های پیش از ما اونا حمله نکردن🤔

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

همون بسم اللهی ها هستن که با کابلاو جادو می‌خوان مادیشون کنن

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا آدم فضایی نیستن؛ دارن شیطان  و جن رو مادی میکنن و اینکارا رو میکنن که مردم راحتتر بپذیرنشون و باهاشون کنار بیان .

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

اینا که داستان پردازی هایی که به گوش ما عوام میرسه اصلا داستان رو ماها هرگز نخواهیم فهمید 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه.                               💥  🌱  خدایا شکرت 🙏 من مهرماه امسال ازدواج کردم با مردی که خیلی دوستم داره و دوسش دارم و کنارش خیلی خوشبختم خدارو صدهزار مرتبه شکر🙏 از خدا میخوام به همه‌ی دخترایی که تنهایی اذیتشون میکنه یه همسر و همراه خوب بده از معجزه های خدا ناامید نشید 

از کجا معلوم حمله نکردن در گذشته

خیلی تمدن ها که میگن بزرگ بوده و ناپدید شده مثل مایاها امکانش هست کار فرازمینیها باشع

بعدم اونام فقط نمیرن امریکا اینجام شاید بیان اما تکنولوژی و امکانات ما درحدشون نیست

آره باور میکنم..گذشته هم همینطور بوده،به شکل واضح نمی‌دونم ولی در زمانهای گذشته که میگن آدما بت پرست و الهه پرست بودن درحقیقت موجودات فرازمینی بودن که می پرستیدن وباهاشون در ارتباط بودن،

شاید بقیه کشور ها هم رفتن ولی نمیگن 

منکه باورشون دارم 

کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)

خب  عزیزم همه جا که صنعت فضایی نداره مثلا فقط چند کشورن که ایستگاه فضایی دارند امریکا از خیلی سال پیش به دنبال کشف موجودات فرا زمینی بوده بقیه دیدن اهمیت ندادن یا امکانات گرفتنشون نداشتن همین کرج و تهران چندین بار دیده شده بود 

😎💚🐬

من قبول دارم که به جز زمین جاهای دیگه هم حیات وجود داره ولی این قضیه که چند ساله تلاش میکنن وجود و حضور آدم فضایی ها روی زمینو به خوردمون بدن بنظرم یه سیاسته و قبولش ندارن

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
ممکنه تو کشور های دیگه هم اتفاق افتاده باشه که دولت هاش هنوز اعلام نکردن پلی در کل امریکا کشور بزرگی ...

اعلام که شده ولی نه مثل آمریکا انقد واضح که طرف اومده سفینه رو با چشمای خودش دیده باشه

مثلا گفته شده و ی ویدئو کوتاه نامشخص از جسم های تار تو آسمون تو روسیه فرانسه انگلیس تا چند کشور دیگ که الان حضور ذهن ندارم منتشر شده ولی میتونه هرچی دیگ باشه چون اثباتش تقریبا دور از ذهنه شاید هواپیمایی ماهواره ای بوده نمیدونم 

اما این که یه نفر میاد همچین چیزی میگ ک با چشام دیدم تو دریاچه غیرمنطقیه

دارم الان فکر میکنم طرف از موتوری جنس گرفته بوده

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]