2777
2789

من غریبم. تو این شهر.ولی اصلا با کسی که مث خودم نیس نمیتونم بجوشم زیاد و صمیمی بشم تا بچشو بیاره خونم. خیلی زیاد غصه تنهایی بچمو میخورم. چون خودم حیلی تنهام میترسمم بچمم افسرده شه . خودم افسردم. خوشبحال خر کی شاد و شنگوله. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببرش پارک گلم با بچه ها بازی کنه برا روحیه خودتم خوبه 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

دومی رو بیار از تنهایی در میاد ... پسر من کلی دوست داره ولی هیچ کس براش داداشش نمیشه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

منم خودم شهر غریبم و تنهام الان پسرم بزرگتر شده اوضاع بهتره

مدرسه و پارک

و دغدغه شمارو داشتم

شما ظاهرا شاغل هستین درسته؟؟ 

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
بچه های غریبه که با بچه من بازی نمیکنن

پارک ببری با بچه ها دوست میشه،، 

من تو پارک میبینم یه چیز بهانه میشه مامانایی که بچه همسن بچه شما دارن هم با هم هم صحبت میشن و خوبه

یادت باشه خیلی از وضعیت زندگیت برای مردم نگی

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍