2777
2789
فقط تفریح 

اره میشه...فقط جای لوکس توقع نداشته باشین خبر گیلان رو ندارم ولی مازندران سمت شرق قیمتاش مناسبتره...غرب قیمتا بیشتره.غذا هم ساده تر بخوری کمتر خرج میشه...غذای خوب رو میشه بعدا تو خونه خورد فقط از تفریحتون لذت ببرین

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سویت زدن از ۵۰۰تا بالاتر که

به ما توی مسافرت ثابت شد ک قیمت هتل بهتره.‌.‌.سوییت گرونتر میدن.....حالا علتش چیه نمیدونم حتما از قیمت هتل‌ها باخبر باش بعد برو سمت سوییت.کدوم شهر میرین؟

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔
اره میشه...فقط جای لوکس توقع نداشته باشین خبر گیلان رو ندارم ولی مازندران سمت شرق قیمتاش مناسبتره... ...

من مثلا دوس دارم یه جای سرسبز بشینی یه چای و خوراکی یا کنار دریا یا شب با آتیش این حسا رو میخوام بقیش برام مهم نیس

من مثلا دوس دارم یه جای سرسبز بشینی یه چای و خوراکی یا کنار دریا یا شب با آتیش این حسا رو میخوام بقی ...

خب میتونی هتل یا سوییت رو تو شهر غیر ساحلی رزرو کنی ک بصرفه تر باشه تا دریا خودتون با ماشین برین.....خوش بگذره بهت جانم

2790
2778
2791
2779
2792