لیلی_آگان مدیر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102449 عنوان ای بابا.....😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 21 پست چرا تاپیک گمشده های مرموز ترکیدمن تازه صفحه ی35 بودم اه وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿 1402/05/18 | 23:59 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fashen عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1673 اولا ک پی وی دیگران رفتن اونم بدون اجازه بازم مشگل داره دوما همینجا بگو مگه اینجا چشه؟؟ چرا اینقد زود درخواستو لغویدین خوبه تاسی از تاپیکتونای باباااا...😐😐
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102449 بعله اونم بااجازه میری دیگه ولی خب حداقل درخواست دوستی نمیزنه ک چرا اینجاهم میشه ولی آخه این نی ... اصلا دلیلی نداره تو با من دردودل کنی😐😐😐اینجا سایت بارداری وبچه داریهفعلا ورژن درد دل بهش اضافه نشده زود اومدیبرو سال بعد بیا😑😑😑 وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿
fashen عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1673 اصلا دلیلی نداره تو با من دردودل کنی😐😐😐 اینجا سایت بارداری وبچه داریه فعلا ورژن درد دل به ... خیلی بدی بخداهرچی من میگم یه چی میگیاصن انتظار نداشتم واسه یه درخواست زدن اینقد حرف بشنوماااااا اصن نذاشتی من جوابتونو تو درخواست بدمخودتون نوشتینو بعدشم خدانگهدار😶
fashen عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1673 اصلا دلیلی نداره تو با من دردودل کنی😐😐😐 اینجا سایت بارداری وبچه داریه فعلا ورژن درد دل به ... میشع خواهشا تجدیدنظر کنینلفطا👦پشیمون نمیشنا بخدا ک
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102449 خیلی بدی بخدا هرچی من میگم یه چی میگی اصن انتظار نداشتم واسه یه درخواست زدن اینقد حرف بشنوم ااااا ... الان متوجه ای اینم ی نوع مزاحم شدنهبیشتر پیام بدی همینجا نی نی یار شب رو صدامیزنم لغوت کنه ع وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿
fashen عضویت: 1402/06/13 تعداد پست: 1673 الان متوجه ای اینم ی نوع مزاحم شدنه بیشتر پیام بدی همینجا نی نی یار شب رو صدامیزنم لغوت کنه ع دیدی حالادیدی فقط خواستی منو تعلیق کنی؟چراآخه؟مگه من چیکارکردم؟ینی اینقد بدم ک ب عنوان یه مزاحم بهم نگا کردین؟باشه بیخیال
لیلی_آگان مدیر استارتر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 102449 دیدی حالا دیدی فقط خواستی منو تعلیق کنی؟ چراآخه؟ مگه من چیکارکردم؟ ینی اینقد بدم ک ب عنوان یه مز ... دیگه پیامی ازت نیادشب خوش وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿