2777
2789
عنوان

مذهبیا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 27 پست

دارو میخوردم لکه بینی داشتم نمیدونستم بخاطر چیه ؟دعا معراج خوندم تو خواب مادرشوهرم به من گفت بخاطر داروهاست همون هم شد 

خودمم سهل انگارم حوصله ام نمیکشه ولی دعا ها واقعا اثر دارن 

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزم ، برنامه # رحمن  رو نصب کن از بازار . خیلی قشنگه  تقریبا هر شب میخونمش و بازم ...

ممنونم از پیشنهاد خوبتون عزیزم.حتما دانلودش میکنم

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
سلام عزیزم ، برنامه # رحمن  رو نصب کن از بازار . خیلی قشنگه  تقریبا هر شب میخونمش و بازم ...

منظورت سوره رحمن رو بخونیم

براحاجتم یه صلوات مهمونم کنید خدا جونم یه فرزند سالم و صالح از تو میخوام سپاسگزارم بحق ام البنین مادر ابوالفضل ص فرزندسالم بهم بده. ۱۸اسفند ماه با اولین انتقال مثبت شدم خدایا شکرت 

عزیزم پیداش نمیکنم..اسم برنامه همینه؟ میتونید عکس آیکونش رو بفرستید؟

💕 وقتی اذان رو میگن، خدا دِل دِل میزنه، واسه اینکه به دعوتش "بـله" بگی...روی خدا رو زمین ننداز...💕
چقد زیباست. کجا خوندی؟  

سلام عزیزم ، برنامه #رحمن  رو نصب کن از اپلیکیشن بازار .

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
منظورت سوره رحمن رو بخونیم

سلام عزیزم ، نه اسم برنامه رحمن هستش ، تو نت سرچ کن برنامه (رحمن حدیث قدسی)  دانلودکن .من  از اپلیکیشن کافه بازار دانلود کردم

اینکه اگر چشم آبی و یا مسیحی باشن ازشون دفاع کنیم ،  و اگر رنگین پوست باشن ، بگیم به ما چه ؟  نشونه با کلاسی نیست ،  نشونه زیر پا گذاشتن انسانیت هستش ...   #بخاطرکودکان‌ترسیده‌ی‌بی‌دفاع
عزیزم پیداش نمیکنم..اسم برنامه همینه؟ میتونید عکس آیکونش رو بفرستید؟

بنویس برنامه رحمن حدیث قدسی

شرمنده سعی کردم نتونستم آپلود کنم

چقد زیباست. کجا خوندی؟ 

برای اینکه تو سرچ راحت بیاد بنویسید برنامه حدیث قدسی رحمن

سلام عزیزم ، نه اسم برنامه  رحمن هستش ، تو نت سرچ کن برنامه (رحمن حدیث قدسی)  دانلودکن .م ...

ممنونم عزیزم.پیداش کردم💞

ممنونم عزیزم.پیداش کردم💞

خداروشکر

نوش جون و دلت 😍