2777
2789
پدر و مادرش رفتن مسافرت پسره ام فهمیده اومده از خونه دختره به زور بردتش خونه خودش...

ببین نمیشه گفت ب زور....دختره خودش هم طالب بوده.الان هنوز اونجاست؟کامل تجاوز کردن بهش؟متوجخ منظورم شدی؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

متاسفانه گیر افتاده توی خونه اون شخص... نیاز به یه کمک از بیرون هست. ولی بازم مرسی

وا بمانه سایت نمیاد بالا درخواست ت  کدوم شهر؟

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
آره.. زندانیش کردن

ببین اگه آدرس داری همین الان زنگ بزن ۱۱۰چون امکان داره بعد چند روز تجاوز سربه نیستش کنن

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج
ببین نمیشه گفت ب زور....دختره خودش هم طالب بوده.الان هنوز اونجاست؟کامل تجاوز کردن بهش؟متوجخ منظورم ش ...

نمیدونم... اره اونجاست و قضیه از این قراره که شب دوباره قراره ده نفری بهش تجاوز کنن و واقعا ترسناکه.. شبای پیشم بهش تجاوز شده 

نمیدونم... اره اونجاست و قضیه از این قراره که شب دوباره قراره ده نفری بهش تجاوز کنن و واقعا ترسناکه. ...

وای فاجعه هست.گوشیش بزاره رو ضبط صدا و از برنامه خارج بشه اما ضبط کنه.چون گرفتن فیلم سخته.حداقل صداشون ضبط میشه

نمیدونم... اره اونجاست و قضیه از این قراره که شب دوباره قراره ده نفری بهش تجاوز کنن و واقعا ترسناکه. ...

شمارشوبده پلیس ۱۱۰ از رو گوشی ردشو بزنن 

ببین اگه آدرس داری همین الان زنگ بزن ۱۱۰چون امکان داره بعد چند روز تجاوز سربه نیستش کنن

زنگ زدم ولی میگن پیگیری میکنن و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده.. خیلی زود باید یه کاری کنن

زنگ زدم ولی میگن پیگیری میکنن و هنوز هیچ اتفاقی نیفتاده.. خیلی زود باید یه کاری کنن

شمارشو بده بگو دزدیدنش تا از ردیابی گوشیش پیداش کنن سریع اینجوری زودتر پیگیری میشه .

چند نفر پیدا کن با شماره های مختلف زنگ بزنید بیشتر از سه تماس باشه میره تو دستورکار عملیاتی 

شمارشو بده بگو دزدیدنش تا از ردیابی گوشیش پیداش کنن سریع اینجوری زودتر پیگیری میشه . چند نفر پیدا ک ...

باشه مرسی عزیزم فقط لطف میکنی اون شماره ای رو که بهم گفتی بدی بی زحمت ممنون