2777
2789
عنوان

اعتماد نکنید⛔️

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 32 پست

کلا نمیشه ب کسی اعتماد کرد دختر پسرم نداره ب نظرم 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تو گروه تل با یکی آشنا شدم به عنوان رفیق باهم حرف میزدیم و اینا بعد از من خواست کع بع یه شماره پیام بدم گفت خودم میگم چی بگی منم قبول کردم برحسب رفاقت نگو اون پسر بوده طرف این گفت که دوست صمیمی شه منم پیام دادم گفت بگو فلانیم دختری که اینا میشناسنش

و خداوند خیلی به ما نشان داد که میشود : )🌱

من تو گروه تل با یکی آشنا شدم به عنوان رفیق باهم حرف میزدیم و اینا بعد از من خواست کع بع یه شماره پی ...

منم نمیدونستم قضیه چیع پیام دادم ولی آخراش دیگع از سر باز کردمش الکی گفتم فرستادم بعد امروز دختره با چند تا پسر کلا به من زنگ میزدن منم ترسیدم چون کلا مزاحمت تا الان نداشتم به خود دختره که زنگ زده بود گفتم قضیه اینه فلانی گفت این کار رو کن منم چون رفیق بودیم این مدت نه نگفتم 

خوب و بد جنسیتی ندارع خواهر قشنگم چه مردش چه زنش هم خوب هست هم بد پس چرا باید همرو به یک شکل ببینم ، ...

درسته حق باشماست ولی من خودم توبه کردم به کسی اعتماد کنم اهل رل زدن و اینا نیستم تو رفاقت هم کم نمیزارم ولی  رو دست خوردم

درسته حق باشماست ولی من خودم توبه کردم به کسی اعتماد کنم اهل رل زدن و اینا نیستم تو رفاقت هم کم نمیز ...

تو شرایطت نبودم که درک کنم ولی خب یکم با خودت که فکر کنی میبینی اشتباه از خودت بوده که اعتماد کردی حتی اگ طرف دختر بود و این حادثه برات پیش میومد باز میگفتی به دخترا اعتماد نکنید !!!! 

بعد این که به دختره گفتم نخواستم به یه دختر خیانت کنم  اونم فهمیده بود همچین باهام حرف زد انگار آدم قبلی نبود تهدید و اینا بعد گفتم اینا رو از سرمن بازشون کن گفت تو به من پیام معذرت خواهی بدع پای منو از ماجرا بشور گفتم تو منو وارد بازی کردی بعد من پای تو رو بشورم چه جالب 

تو شرایطت نبودم که درک کنم ولی خب یکم با خودت که فکر کنی میبینی اشتباه از خودت بوده که اعتماد کردی ح ...

تکلیفم با دخترا معلومه بهشون اعتماد نمیکنم ولی خیانت هم بهشون نمیکنم در مقابل پسرا 

با کسی هم رل نمیزنم خیالم راحته رفاقت رو هم اونو مثل داداشام خودم دیدم فکر کردم ادمه ولی نبود

تکلیفم با دخترا معلومه بهشون اعتماد نمیکنم ولی خیانت هم بهشون نمیکنم در مقابل پسرا  با کسی هم ...

بنظر من الان تمرکز روی اهداف قشنگت بهتر از وارد شدن به رابطس خوبه که سعی میکنی دور بمونی 🤍

بنظر من الان تمرکز روی اهداف قشنگت بهتر از وارد شدن به رابطس خوبه که سعی میکنی دور بمونی 🤍

الان تو دردسر انداخته منو به اون دختره گقته من دروغ گفتم بهش که هین گفته اونم منو تهدید میکنه

الان تو دردسر انداخته منو به اون دختره گقته من دروغ گفتم بهش که هین گفته اونم منو تهدید میکنه

عزیزم اشتباه از خودت بوده یکی ندیده نشناخته اعتماد کردی درستش این عنوانه ک ب هر کسی تو اینترنت اعتماد نکنید!

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

چرا فکر می‌کنی با تهدید کار خاصی می‌تونه بکنه بزن بلاکشون کن وقتتو سر آدما الکی هدر نده

هیچ وقت ندونسته از این کارا نکن که ممکنه خیلی گرون تمام بشه برات‌ 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃