من تو گروه تل با یکی آشنا شدم به عنوان رفیق باهم حرف میزدیم و اینا بعد از من خواست کع بع یه شماره پیام بدم گفت خودم میگم چی بگی منم قبول کردم برحسب رفاقت نگو اون پسر بوده طرف این گفت که دوست صمیمی شه منم پیام دادم گفت بگو فلانیم دختری که اینا میشناسنش
من تو گروه تل با یکی آشنا شدم به عنوان رفیق باهم حرف میزدیم و اینا بعد از من خواست کع بع یه شماره پی ...
منم نمیدونستم قضیه چیع پیام دادم ولی آخراش دیگع از سر باز کردمش الکی گفتم فرستادم بعد امروز دختره با چند تا پسر کلا به من زنگ میزدن منم ترسیدم چون کلا مزاحمت تا الان نداشتم به خود دختره که زنگ زده بود گفتم قضیه اینه فلانی گفت این کار رو کن منم چون رفیق بودیم این مدت نه نگفتم
درسته حق باشماست ولی من خودم توبه کردم به کسی اعتماد کنم اهل رل زدن و اینا نیستم تو رفاقت هم کم نمیز ...
تو شرایطت نبودم که درک کنم ولی خب یکم با خودت که فکر کنی میبینی اشتباه از خودت بوده که اعتماد کردی حتی اگ طرف دختر بود و این حادثه برات پیش میومد باز میگفتی به دخترا اعتماد نکنید !!!!
بعد این که به دختره گفتم نخواستم به یه دختر خیانت کنم اونم فهمیده بود همچین باهام حرف زد انگار آدم قبلی نبود تهدید و اینا بعد گفتم اینا رو از سرمن بازشون کن گفت تو به من پیام معذرت خواهی بدع پای منو از ماجرا بشور گفتم تو منو وارد بازی کردی بعد من پای تو رو بشورم چه جالب
الان تو دردسر انداخته منو به اون دختره گقته من دروغ گفتم بهش که هین گفته اونم منو تهدید میکنه
عزیزم اشتباه از خودت بوده یکی ندیده نشناخته اعتماد کردی درستش این عنوانه ک ب هر کسی تو اینترنت اعتماد نکنید!
خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
هیچ وقت ندونسته از این کارا نکن که ممکنه خیلی گرون تمام بشه برات
خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃